شناسایی و جمع‌آوری خودرو‌های اسقاطی

به گزارش سردبیر پرس، مهدی اخ‌الصنایع با اشاره به آغاز طرح جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده و اسقاطی در سطح این منطقه گفت: این اقدام با استناد به دستور دادستان دادسرای ناحیه ۱۰، هماهنگی اداره حقوقی منطقه و همکاری کلانتری‌های سطح منطقه در حال انجام است و طی آن، پس از شناسایی خودرو‌های رهاشده، در سه مرحله […]

به گزارش سردبیر پرس، مهدی اخ‌الصنایع با اشاره به آغاز طرح جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده و اسقاطی در سطح این منطقه گفت: این اقدام با استناد به دستور دادستان دادسرای ناحیه ۱۰، هماهنگی اداره حقوقی منطقه و همکاری کلانتری‌های سطح منطقه در حال انجام است و طی آن، پس از شناسایی خودرو‌های رهاشده، در سه مرحله اخطار کتبی به مالک ابلاغ می‌شود که در صورت بی‌توجهی مالک به اخطارها، خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد.
وی با بیان اینکه مشارکت شهروندان در شناسایی این خودرو‌ها می‌تواند روند اجرای طرح را تسریع کند، افزود: هدف از اجرای این طرح، جلوگیری از سد معبر، پیشگیری از بروز ناهنجاری‌های شهری و بهبود سیمای بصری محلات است.
آزادسازی معابر و رفع سد معبر اصناف و دست‌فروشان
شهردار منطقه در ادامه با اشاره به اجرای طرح آزادسازی معابر در نقاط پرتردد بیان کرد: در قالب این طرح، رفع سد معبر ناشی از حضور دست‌فروشان سیار، وانت‌های دوره‌گرد و مزاحمت‌های اصناف در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در۲۴ ساعت گذشته در محور خیابان رودکی، جیحون، سبحانی و آذربایجان، رفع مزاحمت اصناف از پیاده‌رو‌ها انجام و تذکرات لازم به متصدیان واحد‌های متخلف داده شد و در صورت تکرار تخلف، اقدامات قانونی برابر مقررات شهرداری صورت خواهد گرفت.
اخ‌الصنایع از تداوم اجرای این طرح به طور مستمر در سطح منطقه خبر داد و بیان کرد: هدف از اجرای منسجم این طرح را تسهیل تردد شهروندان، جلوگیری از ترافیک‌های موضعی و ارتقای انضباط شهری عنوان کرد.
به گفته وی از دیگر اقدامات منطقه در حوزه ساماندهی و مدیریت مشاغل می‌توان به «الزام واحد‌های تجاری به جمع‌آوری زوائد و الحاقات غیرمجاز برای ایجاد بستر مناسب برای تردد شهروندان»، «جمع‌آوری بنر‌ها و پرچم‌های ساحلی در نواحی سه‌گانه» و «بازدید و پیگیری پرونده‌های دارای رأی بند ۲۰ در سطح نواحی» اشاره کرد.
انتهای خبر//ح. ع