افتتاح ۴۵ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در کشور همزمان با دهه فجر
اعظم کریمی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده از سیاستهای این وزارتخانه است، گفت: فرهنگ مشاوره در جامعه نهادینه شده است و از این رو باید میان جمعیت جوان در هر استان و تعداد مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده تناسب وجود […]
اعظم کریمی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده از سیاستهای این وزارتخانه است، گفت: فرهنگ مشاوره در جامعه نهادینه شده است و از این رو باید میان جمعیت جوان در هر استان و تعداد مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده تناسب وجود داشته باشد.
کریمی از افتتاح ۴۵ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در سطح کشور خبر داد و افزود: این مراکز مجوز فعالیت خود را در ماههای اخیر دریافت کردهاند و همزمان با دهه مبارک فجر فعالیت رسمی خود را آغاز خواهند کرد.
وی تصریح کرد: مراکز جدید مشاوره در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اصفهان، ایلام، البرز، تهران، خراسان رضوی، زنجان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی و همدان راه اندازی شدهاند.
وی در خصوص شرایط دریافت مجوز این مراکز خاطرنشان کرد: متقاضیانی که دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد در رشتههای روانشناسی، مشاوره با گرایش خانواده، پروانه اشتغال تخصص از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور باشند، میتوانند برای دریافت مجوز مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده اقدام کنند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان ادامه داد: متقاضیان پس از ثبت نام در سامانه الکترونیک صدور مجوز مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده یا با مراجعه به ادارات کل ورزش و جوانان در استانها جهت انجام مصاحبه علمی به وزارت ورزش و جوانان دعوت شده و پس از بررسی شرایط عمومی و اختصاصی احراز صلاحیتهای لازم و تکمیل فرآیند مربوطه در وزارت، مجوز آنها با همکاری سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور صادر میشود.
کریمی یادآور شد: تا کنون تعداد ۳۰۵ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان در کشور راه اندازی شده است.
وی برگزاری دورههای تربیت مربی و دانش افزایی مدیران مراکز و روانشناسان را از برنامههای این دفتر برشمرد و اظهار داشت: این دورهها با هدف آگاهی بخشی، مهارت افزایی، تبادل تجربیات و آشنایی با آسیبهای نوظهور حوزه جوانان و خانواده برگزار میشود.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با بیان اینکه نشستهای دورهای نیز در استانها با مدیران مراکز و روانشناسان این حوزه برگزار میشود، یادآور شد: نقطه نظرات و تجارب این افراد در مواجهه با جوانان در مشاورههای پیش از ازدواج، حل مشکلات خانوادگی زوجها و سایر موضوعات ما را در برنامه ریزی بهتر و سیاست گذاری اثربخش حوزه جوانان کمک میکند.
به گزارش مهر، وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی آموزشهای پیش از ازدواج و در راستای ترویج فرهنگ مشاوره، از سال ۹۷ اقدام به راه اندازی مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج کرده است. در این مراکز به منظور کاهش طلاق و افزایش آگاهی جوانان نسبت به امر ازدواج؛ آموزشهای لازم برای پیش از ازدواج، آموزش مهارتهای زندگی و ارائه خدمات مشاوره در حوزه خانواده انجام میشود.
در حال حاضر ۳۲۰ مرکز تخصصی مشاوره و ازدواج در کشور وجود دارد و با هزینه پایین در حال ارائه خدمات به جوانان هستند. پیش تر نیز محمد مهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش در گفتگو با مهر، وعده افزایش شمار مراکز مشاوره را داده و گفته بود: احتمالاً سال آینده تعداد این مراکز به ۴۵۰ مرکز خواهد رسید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰