۵ مورد جدید کرونا در استان بوشهر/ تعداد مبتلایان به ۱۸۶ نفر رسید

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سعید کشمیری ظهر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس اعلام آزمایشگاه کرونا، پنج نفر دیگر نیز به لیست مبتلایان به کرونا در استان بوشهر افزوده شد. وی با اشاره به اینکه تعداد کل افراد مبتلا شده به این ویروس تا امروز به ۱۸۶ نفر رسیده است، خاطرنشان کرد: […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سعید کشمیری ظهر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس اعلام آزمایشگاه کرونا، پنج نفر دیگر نیز به لیست مبتلایان به کرونا در استان بوشهر افزوده شد.
وی با اشاره به اینکه تعداد کل افراد مبتلا شده به این ویروس تا امروز به ۱۸۶ نفر رسیده است، خاطرنشان کرد: مجموع افرادی که تاکنون در استان بوشهر از ویروس کرونای جدید به‌طور کامل رهایی یافته‌اند به عدد ۱۳۵ رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: همچنین ۳۲ نفر نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شده و در منزل تحت مراقبت قرار دارند و هشت بیمار دیگر نیز در حال سپری کردن دوره درمانی خود در بیمارستان هستند.
وی افزود: از پنج بیمار جدیدی که نتیجه آزمایش کرونا ویروس آن‌ها مثبت اعلام‌شده است، سه بانوی ۲۶، ۲۸ و ۳۶ ساله ساکن شهرستان بوشهر و یک آقای ۴۹ ساله ساکن شهرستان کنگان که با مراجعه به مراکز سرپایی تحت مراقبت خانگی هستند و یک آقای ۱۵ ساله ساکن شهرستان گناوه که از بیمارستان ترخیص شده و در قرنطینه خانگی به سر می‌برد.
برپایی مراکز سرپایی در استان
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر با اشاره به برپایی مراکز سرپایی در استان، بیان کرد: برای کنترل اپیدمیک بیماری، یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهیم این است که موارد بیماری را بتوانیم در همان ابتدای آلوده شدن شناسایی کرده و بعد آنها را جداسازی کنیم که انتقال بیماری به اطرافیان صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: در همین راستا مراکز سرپایی را برای نمونه‌گیری فعال کردیم که موارد مشکوک از مراکز بهداشتی درمانی به آنجا ارجاع داده می‌شوند و در این مراکز نمونه‌گیری می‌شود، اگر چنانچه مبتلا تشخیص داده شدند در همان مرکز توصیه‌های لازم یا درمان لازم صورت می‌گیرد و جداسازی می‌شوند.
کشمیری با بیان اینکه با این کار از سیر انتقال و انتشار بیماری جلوگیری می‌شود، اظهار داشت: پیشتر به این شکل بود که مواردی که نمونه‌گیری می‌شدند کسانی بودند که به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کردند که معمولاً بیماری پیشرفت کرده و علائمش حاد شده بود.
وی ادامه داد: در این شرایط این افراد تا زمانی که مراجعه کنند ممکن است افراد دیگری را آلوده کرده باشند اما با این کار موارد بیماری در همان ابتدا قبل از اینکه آلودگی را منتقل کنند شناسایی می‌شوند و اقدامات لازم در مورد آنها صورت می‌گیرد که امیدواریم از این طریق بتوانیم زنجیره انتقال را قطع کنیم.