تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی توسط۲۰ اکیپ در زنجان

محمد باقر حاج کاظمی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، به تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی همزمان با ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود. وی اظهار کرد: […]

محمد باقر حاج کاظمی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، به تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی همزمان با ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.
وی اظهار کرد: ۲۰ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی با بیش از ۳۲ بازرس در استان به‌صورت ویژه درباره نظارت بر بهداشت عرضه فرآورده‌های خام دامی دارند.
مدیرکل دامپزشکی زنجان، گفت: ۱۰ اکیپ نظارت و بازرسی روزانه از ساعت ۸ تا ۲۰ فعالیت می‌کنند که پس از ساعت ۲۰ اکیپ‌های سیار تشدید نظارت را آغاز می‌کنند.
حاج کاظمی به مردم توصیه کرد با توجه به وجود بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و امکان شیوع آن، مردم باید ازلحاظ کنترل و پیشگیری از این بیماری‌ها، نکات موردنظر را رعایت کنند.
وی ابراز کرد: مردم بهتر است از خرد کردن گوشت و مرغ در مراکز عرضه مرغ خود داری کنند.