از زحمات نیروی خدوم انتظامی تقدیر کرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»؛ هادی حقبین شهردار این منطقه در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، از تلاشها و مجاهدتهای نیروهای خدوم این نهاد مردمی و انقلابی قدردانی کرد. در بخشی از یادداشت وی آمده است: نام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ، همواره یادآور شجاعت، ایثار […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»؛ هادی حقبین شهردار این منطقه در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، از تلاشها و مجاهدتهای نیروهای خدوم این نهاد مردمی و انقلابی قدردانی کرد.
در بخشی از یادداشت وی آمده است: نام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ، همواره یادآور شجاعت، ایثار و فداکاری مردان و زنانی است که با توکل به خداوند متعال و در پرتو عنایات حضرت ولیعصر (عج)، امنیت و آرامش را برای جامعه به ارمغان آوردهاند.
حقبین با اشاره به نقش این نیرو در ارتقای احساس امنیت عمومی افزود: نیروی انتظامی با تلاش شبانهروزی خود، زمینه رشد، نشاط و بالندگی جامعه را فراهم کرده است؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید فرمودهاند، نیروی انتظامی نهادی اساسی و تأثیرگذار در تحقق نظم و امنیت کشور است.
شهردار منطقه یک همچنین در این یادداشت با قدردانی از همراهی نیروهای فراجا در طرحهای شهری تهران گفت: حضور بهموقع و هوشمندانه نیروهای انتظامی، بهویژه در اجرای طرحهای ساماندهی دستفروشان، مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز و نیز حفظ نظم در ایام جنگ ۱۲ روزه اخیر، نقشی برجسته در تحقق نظم شهری داشته است.
او افزود: استمرار همکاری میان شهرداری و نیروی انتظامی، الگویی موفق از مدیریت شهری و امنیت پایدار را رقم زده است. این تعامل سازنده، موجب افزایش اعتماد عمومی، کاهش ناهنجاریها و تسهیل اجرای طرحهای عمرانی شده است.
در پایان، حقبین با گرامیداشت یاد شهدای نیروی انتظامی، فرا رسیدن هفته فراجا را به همه سبزپوشان دلاور و همکاران یگان حفاظت شهرداری تهران تبریک گفت و برای آنان از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت روزافزون مسئلت کرد.انتهای خبر /
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰