حضرت خدیجه(س) صدیق امت بود/ معیارهای ازدواج در کشور مناسب نیست
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حجت الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه تفسیر سوره انبیا که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، با بیان اینکه جهان اسلام مدیون تلاشها، ایثار، فداکاری و زحمات حضرت خدیجه (س) است، افزود: به فضل خدا کارهای خوبی در سالهای اخیر نسبت به این بانوی […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حجت الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه تفسیر سوره انبیا که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، با بیان اینکه جهان اسلام مدیون تلاشها، ایثار، فداکاری و زحمات حضرت خدیجه (س) است، افزود: به فضل خدا کارهای خوبی در سالهای اخیر نسبت به این بانوی بزرگوار صورت گرفته اما هنوز کم است زیرا حضرت خدیجه (س) به دلیل ۲۵ سال همراهی و فداکاری و گذشت در زندگی با پیامبر (ص) به گردن همه ما حق دارند.
وی بیان کرد: پدر حضرت خدیجه (س) از مردان و شخصیتهای مشهور هستند و نامشان در تاریخ به عنوان شخصیتی بزرگ مطرح شده و چهار برادر و سه خواهر نیز داشتند که ثروت انبوهی به حضرت خدیجه (س) به ارث رسیده بود و خانهای داشت که نزدیک به مسجد الحرام بود.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه پیامبر (ص) پس از ازدواج با حضرت خدیجه (س) به خانه ایشان آمدند، افزود: متأسفانه جریان تند، غیر عقلانی و جاهلانه وهابیت که ضربههای بسیاری به تاریخ وارد ساختند این خانه را خراب کردند در حالی که این خانه وحی و مرکز ورود و آمدن ملائکه بود.
وی با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) بیشترین زندگی را با پیامبر (ص) داشته است، تصریح کرد: در جامعه جاهلیت که از نظر اجتماعی منحط بودند حضرت خدیجه (س) به دنبال اعتقادات جاهلیت نرفتند و نور نبوت را در پیامبر (ص) دیدند.
حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: حضرت خدیجه (س) زیباترین زن زندگی زمان خود و کاملترین از نظر عقل و خرد بود و تا ایشان در قید حیات بودند، پیامبر (ص) هیچ همسری اختیار نکرد و با مهر در کنار یکدیگر زندگی کردند.
وی ضمن انتقاد از آمار بالای طلاق در کشور افزود: متأسفانه معیارهای ازدواج در کشور مناسب نیست در حالی که چنانچه زن و مردم توانستند بر اساس معیارهای صحیح یکدیگر را انتخاب کنند هیچگاه به بیماری و پیر شدن یکدیگر از هم سیر نمیشوند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی (ص) در خصوص ویژگیهای حضرت خدیجه (س) تصریح کرد: اولین ویژگی حضرت خدیجه (س) سرعت و سبقت در کار خیر بود که در آیاتی از قرآن کریم نیز آمده که در کارهای مثبت سبقت بگیرید و حضرت خدیجه (س) نیز سبقت در اسلام داشت و یکی از مصادیق این آیات بود، دومین ویژگی ایشان پاکیزگی و طهارت است زیرا هیچ گاه گرفتار فرهنگ غلط جاهلی نشد.
وی ادامه داد: سومین ویژگی حضرت خدیجه (س) مهرورزی و مهربانی و چهارمین ویژگی مشاور اعظم پیامبر (ص) و پنجمین ویژگی ایشان صدیق امت بود.
حجت الاسلام رفیعی اضافه کرد: ویژگی ششم حضرت خدیجه (س) انتخاب آگاهانه، هفتم دفاع همه جانبه، هشتم ایثار و نهم عزم و اراده و حس هم نوعی و هم دردی و رسیدگی به فقرا و مستمندان بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰