مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه: ۸۰ درصد دانش‌آموزان استان عضو شبکه شاد شده‌اند

سردبیر/کرمانشاه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از عضویت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان استان در شبکه آموزشی دانش آموزان(شاد) خبر داد. مجید یزدان‌پناه امروز(۱۶ اردیبهشت) در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان کرمانشاه که با حضور استاندار کرمانشاه و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد دانش آموزان استان […]

سردبیر/کرمانشاه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از عضویت ۸۰ درصدی دانش‌آموزان استان در شبکه آموزشی دانش آموزان(شاد) خبر داد.
مجید یزدان‌پناه امروز(۱۶ اردیبهشت) در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان کرمانشاه که با حضور استاندار کرمانشاه و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد دانش آموزان استان در شبکه ملی شاد حضور دارند، اضافه کرد: احتما در نهایت تعداد دانش‌ آموزان عضو این شبکه در استان به ۹۰ درصد برسد، چون معتقدیم ۱۰ درصد دانش‌آموزان به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها نمی توانند عضو این شبکه شوند.
یزدان‌پناه ادامه داد: روند آموزش دانش آموزانی هم که به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و یا تجهیزات آموزشی عضو اپلیکیشن شاد نشده اند، از طریق تهیه کاربرگ‌های آموزشی، توزیع خودآموزهای بهاری و یا ارتباط مستقیم معلم با دانش آموز در مناطق با تعداد کم دانش آموز و با رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه پیدا کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به ورود آموزش وپرورش استان به حوزه تولید محتوا در شرایط کرونایی، گفت: آموزش و پرورش استان کرمانشاه جزو نخستین استانهایی بود که در حوزه تولید محتوا ورود کرد و هنوز هم این کار را ادامه می دهد.
وی در ادامه از کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان از حیث ساماندهی نیروهای انسانی و انتخاب به عنوان یکی از شوراهای آموزش و پرورش برتر کشور به عنوان گوشه ای از موفقیت های استان کرمانشاه در حوزه آموزش و پرورش در سال گذشته یاد کرد.
در ادامه این نشست مجازی که با حضور فرمانداران، روسای آموزش وپرورش شهرستانها، نمایندگان معلم‌ها، انجمن های اولیاء و مربیان و فرهنگیان بازنشسته استان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، از تعدادی از معلم های نمونه به صورت نمادین تقدیر شد.
در این نشست مجازی فرهنگیان و معلمین استان به بیان نقطه نظرات خود در مورد مشکلات و دغدغه های شغل معلمی پرداختند.
کمبود فضاهای آموزشی، کمبود وسایل کمک آموزشی و فراهم نبود زیرساخت های آموزش مجازی در مناطق دور افتاده از جمله مشکلاتی بود که از سوی فرهنگیان استان کرمانشاه مطرح شد. 
انتهای پیام