برگزاری جشن کودکانه در بوستان ولایت تهران

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، حسین اخگر پور از جشن بزرگ هفته تهران و روز جهانی کودک با حضور پرشور شهروندان خبر داد.  حسین اخگرپور اظهار داشت: این رویداد از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ مهرماه و به مدت ۸ شب متوالی در بوستان بزرگ ولایت برگزار شد. در این جشن […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، حسین اخگر پور از جشن بزرگ هفته تهران و روز جهانی کودک با حضور پرشور شهروندان خبر داد.
 حسین اخگرپور اظهار داشت: این رویداد از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ مهرماه و به مدت ۸ شب متوالی در بوستان بزرگ ولایت برگزار شد.
در این جشن متنوع، کودکان و خانواده‌ها فرصت یافتند تا در فضایی شاد و فرهنگی، لحظاتی خاطره‌انگیز را تجربه کنند. برنامه‌ها شامل استیج زنده کودک، نمایش‌های عروسکی و کمدی، موسیقی شاد کودکانه، مسابقات با جوایز ویژه و اجرای سرودهای گروهی بود.
وی تاکید کرد که هدف اصلی این برنامه‌ها ارتقای نشاط اجتماعی، آموزش فرهنگی و ترویج حقوق کودک است. فضای بوستان ولایت در این روزها با حضور کودکان پرانرژی، رنگ شادی و خلاقیت به خود گرفت و تعامل آن‌ها با هنر و فرهنگ شهری را تقویت کرد.
برگزاری چنین جشن‌هایی علاوه بر ایجاد سرگرمی، فرصتی برای والدین و کودکان فراهم می‌کند تا با یکدیگر ارتباط نزدیک‌تری داشته باشند و ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه را تجربه کنند.
حسین اخگرپور در جلسه شهرداری منطقه  ۱۹ گفت: نقش برنامه‌های فرهنگی در توسعه اجتماعی کودکان بسیار مهم است و تلاش ما ایجاد محیطی سالم، ایمن و جذاب برای رشد و پرورش خلاقیت آنان است.
حضور بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان در این جشن نشان‌دهنده استقبال خانواده‌ها از برنامه‌های فرهنگی و توجه آن‌ها به مناسبت‌های ملی و بین‌المللی بود.
با پایان جشن هفته تهران و روز جهانی کودک، بوستان ولایت خاطره‌ای شیرین و پرنشاط برای کودکان منطقه ۱۹ برجای گذاشت. این برنامه‌ها نمونه‌ای از اقدامات مستمر شهرداری در راستای توسعه فرهنگی و اجتماعی محلات منطقه به شمار می‌رود.
انتهای خبر/