عیب یابی شبکه های مخابراتی باسامانه بومی امکان پذیرشد
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، رتبه سوم پژوهشهای کاربردی در گروه تخصصی برق و کامپیوتر سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی به محققان طراحی کننده سامانه نظارت و تحلیل شبکههای مخابراتی تعلق گرفت. این سامانه به منظور عیب یابی و کیفیت بخشی شبکه مخابراتی طراحی شده است. سامانه بومی نظارت و تحلیل شبکههای مخابراتی […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، رتبه سوم پژوهشهای کاربردی در گروه تخصصی برق و کامپیوتر سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی به محققان طراحی کننده سامانه نظارت و تحلیل شبکههای مخابراتی تعلق گرفت.
این سامانه به منظور عیب یابی و کیفیت بخشی شبکه مخابراتی طراحی شده است. سامانه بومی نظارت و تحلیل شبکههای مخابراتی علاوه بر تأمین نیازمندیهای اپراتورهای تلفن همراه، بر اساس درخواست کاربران، قابل تغییر و توسعه بوده که در کشور پشتیبانی میشود.
علی سلیمانی یکی از محققان این طرح در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس گفت: با استفاده از این سامانه میتوانیم از نسلهای مختلف شبکه مخابرات سیار برای کیفیت بخشی به شبکه مستقل از شرکت سازنده سوئیچ های مخابراتی پشتیبانی کنیم.
سلیمانی خاطر نشان کرد: این سامانه قادر به پایش کیفیت شبکههای نسلهای دوم، سوم و چهارم تلفنهای همراه است.
وی با بیان اینکه با استفاده از تجهیزات نرم افزاری و سختافزاری این سامانه میتوان اشکالاتی که در لینکهای ارتباطی شبکههای تلفن همراه در زمینه مکالمه، SMS و اینترنت ایجاد شده است را تشخیص داد، بیان کرد: یکی از مزایای سامانه نظارت و تحلیل شبکههای مخابراتی، تشخیص علت و محل ایجاد اشکال است؛ در واقع میتوانیم با این سامانه تشخیص دهیم که در کدام نقطه از شبکه مشکلی وجود دارد و به صورت آنلاین عیبیابی کنیم.
سلیمانی با بیان اینکه این سامانه اشکالات ایجاد شده در شبکههای ارتباطی را به صورت لحظهای و با دقت چند ثانیه تا چند دقیقه تشخیص میدهد گفت: در برخی موارد اشکالات از سمت مشتریان گزارش میشود و ما میتوانیم با استفاده از این سامانه علت آن را در این سامانه بیابیم و رفع کنیم.
وی عنوان کرد: این سامانه به دو روش مبتنی بر Probe و Probeless تراکنش مشترکان را از اینترفیسهای مخابراتی جمع آوری کرده و پس از دیکد آنها مبتنی بر استانداردهای ۳GPP و GAMA و با محاسبه شاخصهای کیفی از آنها به عنوان تحلیل و پایش کیفیت شبکه استفاده میکند.
سلیمانی افزود: در حال حاضر این سامانه در یکی از اپراتورهای مخابراتی استفاده میشود تا رضایت مشترکان از شبکه مخابراتی افزایش یابد.
سلیمانی با بیان اینکه تمام تجهیزات مورد نیاز این سامانه در همین شرکت دانش بنیان بومی سازی شده است تاکید کرد: این سامانه تنها سامانه بومی کشور در زمینه پایش و تحلیل شبکههای مخابراتی محسوب میشود.
وی با اشاره به کاربردهای سامانه بومی گفت: آگاهی از مشکلات کیفی سرورها، تحلیل کیفیت سرورهای ارائه شونده، پشتیبانی از نسلهای مختلف شبکههای مخابراتی کاربردهای این سامانه به شمار میروند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰