مدارس کانون مشارکت اجتماعی و پروژه‌های شهری

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»،مهدی صالحی، در نشست مشترک با رئیس آموزش‌وپرورش و جمعی از مدیران مدارس این منطقه، مشارکت دانش‌آموزان را یکی از ارکان اصلی تحقق مدیریت شهری مردم‌محور دانست و بر نقش مدارس در اجرای طرح «من شهردارم ۴» تأکید کرد. وی با تشریح رویکرد ابرپروژه «من شهردارم» […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»،مهدی صالحی، در نشست مشترک با رئیس آموزش‌وپرورش و جمعی از مدیران مدارس این منطقه، مشارکت دانش‌آموزان را یکی از ارکان اصلی تحقق مدیریت شهری مردم‌محور دانست و بر نقش مدارس در اجرای طرح «من شهردارم ۴» تأکید کرد.
وی با تشریح رویکرد ابرپروژه «من شهردارم» گفت: این طرح با هدف مشارکت مستقیم شهروندان در تصمیم‌سازی شهری طراحی شده و مدارس می‌توانند به‌عنوان پایگاه‌های اجتماعی اثرگذار، نقش مهمی در اولویت‌بندی پروژه‌های محله‌ای ایفا کنند. به گفته صالحی، حضور دانش‌آموزان در این فرآیند، زمینه‌ساز آموزش عملی مدیریت شهری به نسل نوجوان است.
شهردار منطقه دو در جلسه شهرداری با اشاره به تجربه موفق سال گذشته گفت: در دوره پیشین اجرای طرح «من شهردارم»، ۱۰ مدرسه منطقه در قالب پروژه‌های بهسازی و بازسازی مورد توجه قرار گرفتند که نتایج مطلوبی در ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی به همراه داشت. این روند امسال با گستردگی بیشتری ادامه یافته است.
وی ادامه داد: در چهارمین دوره طرح «من شهردارم»، ۸۰۸ پروژه برای ۱۰۱ مدرسه منطقه دو تعریف و طراحی شده که مدیران مدارس، دانش‌آموزان و اولیای آنان می‌توانند با ثبت رأی در سامانه مربوطه، در تعیین اولویت اجرای این پروژه‌ها مشارکت فعال داشته باشند.
صالحی، طرح «من شهردارم» را نمونه‌ای موفق از مدیریت مشارکتی شهری دانست و تصریح کرد: تحقق اهداف این طرح بدون همراهی گسترده شهروندان امکان‌پذیر نیست. خوشبختانه تنها در مدت ۱۰ روز از آغاز اجرای طرح، بیش از ۱۱۱ هزار رأی از سوی شهروندان در سامانه ثبت شده که نشان‌دهنده استقبال قابل توجه مردم از این الگوی مشارکتی است.
شهردار منطقه دو در پایان با قدردانی از همراهی آموزش‌وپرورش و مدیران مدارس، خاطرنشان کرد: مشارکت فعال دانش‌آموزان و خانواده‌ها در انتخاب پروژه‌های شهری، علاوه بر افزایش آگاهی اجتماعی، موجب تقویت حس تعلق محله‌ای و توسعه متوازن خدمات شهری در سطح منطقه خواهد شد.
انتهای خبر/