شهید «روبرت لازار» را بیشتر بشناسیم

همزمان با ایام ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، به همراه عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، صبح روز دوشنبه هشتم دی‌ماه با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌وگو کرد. […]

همزمان با ایام ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، به همراه عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، صبح روز دوشنبه هشتم دی‌ماه با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش سردبیر پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار ضمن تبریک ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی، گفت: بنده حامل سلام و دعای خیر رهبر معظم انقلاب برای شما و همه هموطنان مسیحی خود هستم و از خداوند مهربان عزت و سلامتی شما را خواستارم.
وی همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، بر جایگاه والای ایثار و فداکاری خانواده‌های شهدا، به‌ویژه شهدای اقلیت‌های دینی تأکید و از صبر و استقامت مادر بزرگوار این شهید تجلیل کرد و افزود: در حقیقت مادران بزرگواری چون شما فرزندانی مثل این شهید تربیت می‌کنند که در راه دفاع از وطن از جان شیرین خود گذشتند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین به دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهید «روبرت لازار» اشاره کرد و گفت: آن دیدار تاریخی شد و صحبت‌های شما هم در اذهان ما جاودانه باقی ماند. امروز نیز ما با یادآوری از آن روز گرم و خاطره‌انگیز، خدمت شما رسیده‌ایم.
خانواده شهید «روبرت لازار» نیز ضمن تقدیر از حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در منزل این شهید، از وی خواستند که سلام گرمشان را به مقام معظم رهبری ابلاغ کرده و بر تداوم راه فرزند شهیدشان جهت سربلندی و دوام کشور عزیزمان تاکید کردند.
در این باره بیشتر بدانید
روایت یک رزمنده مسیحی از شهید «روبرت لازار»
«مسیحیان ایران از انقلاب و جنگ سربلند بیرون آمدند»
لازم به ذکر است؛ مقام معظم رهبری در دی ماه سال ۱۳۹۴ با حضور در منزل شهید «روبرت لازار» با مادر و خانواده این شهید دیدار و گفت وگو کرد. شهید «روبرت لازار» سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. وی در دوران دفاع مقدس در مناطقی همچون «سومار» و «مهران» به پاسداری از کشورش پرداخت. روبرت لازار در زمان حضور در منطقه عملیاتی دو بار مجروح شد اما به محض مختصر استراحتی دوباره به آغوش جبهه و جنگ بازمی‌گشت تا همرزمان خود را تنها نگذارد و در نهایت در تاریخ ۳۰ تیرماه سال ۶۷ زمانی که دشمن به خود جرأت داده بود که از منطقه عملیاتی میمک (تپه شهدا) به سمت خاک میهن عزیزمان یورش ببرد، با ایستادگی و رشادت خود همراه با دیگر رزمندگان مانع پیشروی دشمن شد و به شهادت رسید.
انتهای پیام