هشدار مشاور فرمانده کل سپاه درباره دو جریان افراطی در کشور؛ از مدافعان «تسلیم» و «جنگ» دوری کنید!

به گزارش سردبیر پرس، سردار ابراهیم جباری، مشاور فرمانده کل سپاه، در اظهاراتی با اشاره به فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور، خواستار هوشیاری نسبت به دو جریان افراطی شد و گفت: «می‌خواهم عرض بکنم که از این دو مجموعه دوری کنند؛ یک مجموعه افراطیون و یک جریان سیاسی رادیکال که می‌گویند باید برویم تسلیم شویم.» به […]

به گزارش سردبیر پرس، سردار ابراهیم جباری، مشاور فرمانده کل سپاه، در اظهاراتی با اشاره به فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور، خواستار هوشیاری نسبت به دو جریان افراطی شد و گفت: «می‌خواهم عرض بکنم که از این دو مجموعه دوری کنند؛ یک مجموعه افراطیون و یک جریان سیاسی رادیکال که می‌گویند باید برویم تسلیم شویم.»
به روایت جماران، او با انتقاد از این جریان، ادعا کرد برخی از این افراد با صدور بیانیه و جمع‌آوری امضا، به دنبال «تحمیل» یک نگاه مشخص به جامعه هستند و افزود: «این‌ها دنبال تسلیم کشورند… این‌ها همان میرزا ملکم‌ها و میرزا حسین‌خان سپهسالارها و همان افکار را دارند و می‌خواهند امروز به جامعه ما اعمال کنند.»
جباری در ادامه، به جریان دیگری اشاره کرد که به گفته او با عنوان نیروهای حزب‌اللهی و انقلابی فعالیت می‌کند اما «علی‌الدوام» بر طبل جنگ می‌کوبد. او گفت: «یک گروه هم داریم متأسفانه به نام حزب‌اللهی و انقلابی، دنبال این هستند که همین الان بزنیم. تدبیر توش نیست، تفکر و اندیشه توش نیست، سیاست‌گذاری توش نیست؛ بر اساس احساسات می‌خواهند جامعه را به ورطه هستی و نیستی و نابودی ببرند.»
مشاور فرمانده کل سپاه تأکید کرد: «این دو گروه علی‌الدوام آرامش روانی جامعه و نیروهای مسلح ما و نظام ما را در مخاطره قرار می‌دهند.» او افزود جامعه باید هوشیار باشد و گفت رهبر جمهوری اسلامی «حکیمانه تدابیر را دارند» و روندها «با هماهنگی» پیش می‌رود.
جباری همچنین با اشاره به توان دفاعی کشور گفت: «ما توان بازدارندگی در حد اعلا را داریم. همین الان که ما اینجا نشستیم اگر دشمن می‌خواست با ما درگیر بشود، درگیر می‌شد.» او دلیل این وضعیت را «آمادگی در دیپلماسی و میدان» و «همدلی و همگامی» عنوان کرد.
او در بخش دیگری از سخنانش به انتقاد از برخی فعالان رسانه‌ای پرداخت و گفت: «کسی که حتی یک تیر زیر پاش شلیک نشده، امروز می‌آید در مهم‌ترین مسائل نظامی کشور و مسائل سیاسی اظهار نظر می‌کند… یک کانال راه انداختند، یک گروه راه انداختند، علی‌الدوام دارند نظام را مورد هجمه قرار می‌دهند و آرامش روانی جامعه را به هم می‌ریزند.»
جباری در پایان با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: «اگر اجازه بدهند و مردم هماهنگی‌ها و همدلی‌ها و تبعیت‌پذیری را به جای خود انجام بدهند… هم توان بازدارندگی داریم و هم به جامعه آرامش برمی‌گردد و مشکلات اقتصادی کشور در سایه تدابیر دولت و هدایت‌های حضرت آقا در قالب اقتصاد مقاومتی به مرور زمان حل می‌شود.»

۳۱۲۱۶