آشنایی با پارک‌های ملی و گردشگری تهران

تهران پرس گزارش می‌دهد؛ آشنایی با پارک‌های ملی و گردشگری تهران تهران داراری مناطق سرسبز و باغ‌های قدیمی است که برخی از آن‌ها امروزه به‌عنوان بهترین پارک‌های تهران برای گذراندن اوقات فراغت شناخته می‌شوند. به گزارش خبرنگار «تهران پرس»؛ پارک جنگلی چیتگر با هزار و ۴۵۰ هکتار زمین پُردرخت از شمال به زمین‌های چیتگر، از […]

تهران پرس گزارش می‌دهد؛ آشنایی با پارک‌های ملی و گردشگری تهران تهران داراری مناطق سرسبز و باغ‌های قدیمی است که برخی از آن‌ها امروزه به‌عنوان بهترین پارک‌های تهران برای گذراندن اوقات فراغت شناخته می‌شوند. به گزارش خبرنگار «تهران پرس»؛ پارک جنگلی چیتگر با هزار و ۴۵۰ هکتار زمین پُردرخت از شمال به زمین‌های چیتگر، از جنوب به اتوبان کرج، از غرب به پیکان‌شهر و از شرق به منطقه خرگوش‌دره حدود می‌شود.

پارک چیتگر از بزرگ‌ترین پارک‌های جنگلی استان است، این پارک تنها یک پارک جنگلی ساده نیست بلکه مجموعه‌ای از امکانات تفریحی مانند پیست اختصاصی دوچرخه‌سواری و نقاطی برای برپا داشتن چادر‌های مسافرتی خانوادگی یک روزه و نظایر آن در این پارک پیش‌بینی شده تا اوقات خوشی برای گردشگران فراهم شود.
پارک جنگلی لویزان با وسعتی معادل هزار و ۱۰۰ هکتار از شمال به قوچک، از جنوب به شمس‌آباد، از غرب به ده‌لویزان و از شرق به پادگان خاتم‌الانبیاء محدود می‌شود.

علاوه بر این دو پارک گردشگری، دو پارک ملی نیز با نام‌های خُجیر و سرخه حصار در شرق تهران، انتهای بزرگراه شهید بابایی وجود دارد که البته جزو مناطق حفاظت شده توسط محیط زیست هستند.
پارک جنگلی خوجیر با مساحتی بالغ بر هزار و ۱۳ هکتار و بیش از ۲۰۰ سال سابقه حفاظتی به صورت قرق و شکارگاه سلطنتی هم‌اینک با عنوان پارک ملی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد و تمام این ناحیه به غیر از بخش شمال شرقی آن جزو مناطق حفاظت شده هستند.

این پارک ملی و پارک ملی سرخه حصار در ارتفاع هزار و ۵۴۷ متری از سطح دریا قرار دارند میانگین حداکثر ارتفاع ۲ هزار و ۶۰۰ متر و حداقل آن  هزار و ۴۵۰ متر است.

مساحت پارک ملی سرخه حصار نیز ۹ هزار و ۳۸۰ هکتار است که این پارک هم تحت کنترل و حفاظت سازمان محیط زیست قرار دارد.
رودخانه جاجرود در این ناحیه جریان دارد و پس از سد لتیان در حاشیه منطقه جریان پیدا می‌کند و در شهرک پارچین از منطقه خارج می‌شود.
راه‌های ارتباطی این ناحیه عبارت از جاده خُجیر که از دوراهی زرشکی منشعب می‌شود و تا خُجیر ۱۴ کیلومتر است. راه دیگر جاده قصر فیروزه می‌باشد.
انتهای پیام/خ