آقازاده‌ای که برای ملت خود و جهان اسلام افتخار می‌آفریند

به گزارش سردبیر پرس، سعید جلیلی، در یادداشتی کتاب «سلول‌های بهاری»، خاطرات دکتر حسین بهاروند، پدر علم سلول‌های بنیادی کشور را ستود. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشت خود اینگونه آورده است: «بارش زلال اسلام ناب در این سرزمین رویش‌هایی دارد که مناسبات مرسوم را کنار می‌نهد و از «قنات ملک» حماسه مقاومت می‌آفریند […]

به گزارش سردبیر پرس، سعید جلیلی، در یادداشتی کتاب «سلول‌های بهاری»، خاطرات دکتر حسین بهاروند، پدر علم سلول‌های بنیادی کشور را ستود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشت خود اینگونه آورده است: «بارش زلال اسلام ناب در این سرزمین رویش‌هایی دارد که مناسبات مرسوم را کنار می‌نهد و از «قنات ملک» حماسه مقاومت می‌آفریند و از «کُرِ گَه» حماسه‌ی پیشرفت.
«سلول‌های بهاری»، به خوبی روایت می‌کند رمز لقمه حلال را در گشایش راز پیشرفت، و نشان می‌دهد آقا بودن را در ایمان و عمل صالح، و آقازاده‌ای که چون پروانه‌ای فرزانه، برای ملت خود و جهان اسلام امید و افتخار می‌آفریند.»
کتاب «سلول‌های بهاری»؛ خاطرات تولید و توسعه سلول‌های بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند، پدر دانش سلول‌های بنیادی ایران، به تازگی و توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
حسین بهاروند، استاد ممتاز و مؤسس پژوهشکده زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان، در سال ۱۳۷۶ به پژوهشگاه رویان پیوست و پس از چند سال پژوهش، در سال ۱۳۸۲ توانست برای اولین بار در ایران سلول‌های بنیادی رویانی انسانی را تولید کند. در سال ۱۳۸۷ نیز به همراه همکارانش موفق به تولید سلول‌های بنیادی پرتوان القایی انسانی شد. این فعالیت‌ها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخه‌های مختلف پزشکی بازساختی را در ایران پایه‌گذاری کنند. وی تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بین‌المللی از جمله جایزه رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان (TWAS)، یونسکو و جایزه مصطفی(نشان عالی علم‌وفناوری جهان اسلام) دریافت کرده است.
کتاب «سلول‌های بهاری» که تحقیق‌ونگارش آن برعهده بهنام باقری بوده، در ۴۰۸ صفحه، شمارگان ۱۵۰۰ نسخه و قیمت ۵۰ هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.