آمادگی برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع اعلام کرد: آمادگی برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع از آمادگی این سازمان برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی به ویژه در حوزه برق خبر داد و گفت: سه راه حل به دولت برای بخش ناترازی انرژی پیشنهاد کرده […]
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع اعلام کرد: آمادگی برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع از آمادگی این سازمان برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی به ویژه در حوزه برق خبر داد و گفت: سه راه حل به دولت برای بخش ناترازی انرژی پیشنهاد کرده ایم. به گزارش سردبیر پرس، افشین نادری شریف درباره کمک دستگاهها به دولت برای حل مشکل ناترازی انرژی به ویژه درحوزه برق، گفت: بخشی از فناوریهایی که در صنایع دفاعی توسعه پیدا کرده، تولید و تامین انواع باتریها و منابع تامین انرژی برای سامانههای دفاعی است.
او یادآور شد: همچنین وزارت دفاع تنها تولید کننده باتریهای لیتیومی در کشور است، سرریز این فناوری در حوزه اقتصادی کشور و تولید باتریهای صنعتی مورد نیاز تمام صنایع مادر و صنایع سنگین کشور استفاده میشود.
وی افزود: بخشی از این توانمندیها را هفته گذشته در قالب نمایشگاهی به هیات دولت معرفی کردیم و اعلام میکنیم که وزارت دفاع این آمادگی را دارد که در راستای کمک به بخش صنعتی و اقتصادی فناوریهایی را در اختیار بخش خصوصی و صنعتی کشور بگذارد که آنان هم بتوانند از آن بهرهمند شوند.
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع درباره همکاری با دولت در زمینه رفع ناترازی انرژی گفت: در این راستا سه راه حل به دولت پیشنهاد کردیم که بتوانیم در بخش ناترازی انرژی کمک کنیم. راه حل اول ایجاد نیروگاههای مقیاس بزرگ با توان ۱۵ مگاوات، ۱۰۰ مگاوات تا ۲۰۰ مگاوات است. برای این موضوع یک شهر خورشیدی را در منطقه سیرجان طراحی کرده ایم و عملیات اجرایی آن در دست اقدام است که امیدواریم با امکاناتی که دولت با تضامین در اختیار ما میگذارد این کار را انجام دهیم.
نادری شریف افزود: راه حل دوم استفاده از فضاهای سازمانهای دولتی مثل بیمارستانها، پارکینگها و ساختمانهای اداری است که بتوان آنها را با نیروگاه خورشیدی مجهز کرد که بخشی از انرژی مورد نیازشان را تامین کنند. راه حل سوم تامین نیروگاههای بسیار کوچک مقیاس در حد واحدهای خانگی با استفاده از کیفهای انرژی است و پنلهای خورشیدی که قابلیت شارژ دارند و بخشی از نیازهای برق مناطق دوردست و محروم را بتوانیم تامین کنیم.
وی درباره هزینه بالای تاسیس نیروگاههای خورشیدی ادامه داد: مشکل نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری اولیه آن است که اگر انجام شود و نیروگاه احداث شود خیلی هزینه نگهداری ندارد.
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع درباره این که ساخت نیروگاههای خورشیدی چه مقدار به حل مشکل ناترازی تولید برق کمک میکند، گفت: برآورد ما برای سال آینده ۲۵ هزار مگاوات ناترازی انرژی در حوزه برق است و حتی اگر تا ۱۰ هزار مگاوات هم وارد مدار شده و استفاده شود باز هم کمبود برق داریم بنابراین با ساخت نیروگاههای خورشیدی به مقدار قابل توجهی میتواند در ناترازیها کمک کند و موثر باشد.
نادری شریف تاکید کرد: البته راه حل ناترازی انرژی فقط باایجاد ساخت نیروگاه خورشیدی نیست ما باید ترکیبی از نیروگاههای خورشیدی، فسیلی و نیروگاه بادی داشته باشیم، حتما باید این ترکیب با هم فعال باشد.
انتهای پیام//ح. ع
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰