ابلاغ آیین نامه تشکیل مراکز مشاوره به سبک زندگی ایرانی – اسلامی
به گزارش سردبیر پرس به نقل از وزارت بهداشت، دکتر احد بنار با اعلام این خبر افزود: بر اساس این آیین نامه، تمامی دانشکدهها و دانشگاهها ملزم هستند طی بازه زمانی مشخص، این مراکز را در دانشگاه های خود راه اندازی کنند. وی افزود: با توجه به ماده ۳۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی […]
به گزارش سردبیر پرس به نقل از وزارت بهداشت، دکتر احد بنار با اعلام این خبر افزود: بر اساس این آیین نامه، تمامی دانشکدهها و دانشگاهها ملزم هستند طی بازه زمانی مشخص، این مراکز را در دانشگاه های خود راه اندازی کنند.
وی افزود: با توجه به ماده ۳۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مراکز آموزشی و کلیه دانشگاه ها از جمله دانشگاه های علوم پزشکی مکلف هستند مراکز مشاوره و سبک زندگی ایرانی – اسلامی را در دانشگاههای خود تشکیل و راه اندازی کنند.
بنار افزود: بر اساس ماده ۳۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، «وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی موظفند با هماهنگی نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها نسبت به تأسیس مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی در مراکز آموزش عالی اقدام کنند».
بنار خاطرنشان کرد: براساس آیین نامه ای که هفته گذشته توسط وزیر بهداشت به همه دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد و بر اساس ماده ۳۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، همه دانشگاه ها و مراکز آموزشی باید با راه اندازی مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی، در مسیر بهبود شرایط سلامت روان و سبک زندگی دانشجویان حرکت کنند.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی با هدف بهبود وضعیت جمعیت کشور و توجه به موضوع ازدواج در دانشگاه ها راه اندازی خواهد شد.
وی در خصوص فرآیند تصویب این آیین نامه اظهار کرد: آیین نامه تشکیل مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی – اسلامی پس از اقدامات کارشناسی یک ساله و بررسی های مکرر در جلسات مختلف با هماهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها و تشکیل جلسات مشترک با حضور نمایندگان این نهاد و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و نهایتا با درنظرگرفتن جوانب مختلف به دانشگاه های علم پزشکی ابلاغ شد.
این مقام مسئول افزود: بر اساس این آیین نامه، بخش های مختلف مشاوره های دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی ارتقاء می یابد و متناسب با سطح و تیپ بندی دانشگاه ها، به مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی تبدیل می شود که این مراکز به ۴ اداره مستقل «اداره سلامت روان و مشاوره»، «اداره سبک زندگی»، «اداره ارتباط با خانواده» و «اداره پیوند و ازدواج» تقسیم خواهند شد و دانشگاه ها موظف هستند در مسیر فعالیتهای و ماموریت های خود، این چهار ماموریت را به صورت ویژه دنبال کنند.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: باتوجه به این آیین نامه و در مسیر ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان در چهار مقوله مختلف، ظرفیت هایمان در بخش نیروی انسانی و خدمات در دانشگاهها ۳ تا ۴ برابر افزایش می یابد.
وی گفت: امیدواریم این قانون بتواند به وضعیت تحول سلامت روان دانشجویان و ارائه مشاوره به آنها در مقوله سبک زندگی ایرانی- اسلامی کمک کند تا هم به موضوع سلامت روان قشر دانشجو بر اساس سبک زندگی ایرانی- اسلامی پرداخته شود و هم به مسائل جوانی جمعیت و رشد آن و ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه پیوند و ازدواج جوانان و دانشجویان کمک شود و بدون شک راه اندازی این مراکز و سوق دادن دانشجویان به سمت زندگی ایرانی- اسلامی می تواند آنها را از بسیاری از آسیب های اجتماعی بخصوص در محیط های دانشجویی دور کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰