اجرای قانون رفع تداخل اراضی کشاورزی در تمام پلاکهای کرمانشاه پایان یافت
کامران کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سردبیرپرس افزود: با پیگیری همکاران این مدیریت، رفع تداخل اراضی تمام پلاک های مشمول شهرستان کرمانشاه به اتمام رسیده و صدور اسناد کاداستر قطعات کشاورزی مهیا شده است. وی اضافه کرد: از ابتدای اجرای این طرح تا بهمن ماه ۱۴۰۱ تنها ۱۹۵ پلاک در شهرستان […]
کامران کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سردبیرپرس افزود: با پیگیری همکاران این مدیریت، رفع تداخل اراضی تمام پلاک های مشمول شهرستان کرمانشاه به اتمام رسیده و صدور اسناد کاداستر قطعات کشاورزی مهیا شده است.
وی اضافه کرد: از ابتدای اجرای این طرح تا بهمن ماه ۱۴۰۱ تنها ۱۹۵ پلاک در شهرستان کرمانشاه رفع تداخل شده بود اما طی ۲ سال اخیر تعداد ۶۲۵ پلاک رفع تداخل شده که این موضوع نقش بسیار مهمی در رفع اختلافات کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام شده در صدور اسناد کاداستر یادآور شد: در شهرستان کرمانشاه تاکنون پنج هزار و ۷۵۰ قطعه در سطح حدود ۱۵۸ هزار هکتار صادر شده که اجرای این حجم کار در این شهرستان بی سابقه بوده است.
کریمی افزود: در طرح کاداستر، قطعات اراضی کشاورزی به میزان مالکیت ها به صورت مفروض مشخص می شود و خیلی از مشکلات اجتماعی در روستاها در زمینه مالکیت زمین های کشاورزی برطرف خواهد شد.
به گزارش سردبیرپرس، طرح جامع کاداستر و تهیه بانک اطلاعات مکانی زمینهای کشاورزی، طرحی در جهت اهداف کشور برای حفظ و توسعه زمینهای کشاورزی، مدیریت بهینه منابع آب و خاک کشور است و اولین مزیت آن تعیین تکلیف مالکیت اراضی، کاهش تصرف و تعرض به آنها و در واقع، کاهش پدیدهی زمین خواری است.
برخی زمین ها توسط سودجویان مورد تصرف قرار گرفته و به شکل غیرقانونی دچار تغییر کاربری شده و به فروش میروند که تنها راهکار بهبود این وضعیت، اجرای کامل طرح کاداستر است.
همچنین، طرح کاداستر از تخلفات قولنامهای و مالکیت اراضی جلوگیری میکند. مزیت دیگر طرح کاداستر، جلوگیری از صدور چند سند برای یک زمین است؛ زیرا در گذشته برای برخی اراضی به ویژه اراضی کشاورزی، به بهانههای مختلف بیش از یک سند صادر میشد. با اجرا شدن کامل طرح کاداستر، اطلاعات ملکی به صورت آنلاین در دسترس قرار گرفته و وضعیت ملکی اراضی نیز به راحتی قابل شناسایی است.
کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استانهای مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب میشود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصههای منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰