اختصاص یک شعبه برای رسیدگی ویژه به جرایم روزهخواری در کرمانشاه
به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه، شهرام کرمی با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: با توجه به فضیلتهای بیشمار این ماه، باید به صورت ویژه مورد توجه همگان قرار گیرد تا به برکات این ماه، جامعه مزین به رفتارهای اخلاقی شده و جرم و […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه، شهرام کرمی با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: با توجه به فضیلتهای بیشمار این ماه، باید به صورت ویژه مورد توجه همگان قرار گیرد تا به برکات این ماه، جامعه مزین به رفتارهای اخلاقی شده و جرم و رذائل اخلاقی و آسیبهای اجتماعی کمتر ذائقه شهروندان را به تلخی کشاند.
دادستان کرمانشاه افزود: بر این اساس و در راستای درک هرچه بیشتر فضائل این ماه و تلاش جهت رسیدن افراد به کمال به ویژه در شرایط فعلی که انتشار ویروس کرونا مشکلات اساسی را برای مردم به وجود آورده، باید تمامی دستگاهها و نهادهای ذیربط با تمام توان پای کار بیایند و ضمن استفاده از همه امکانات و لوازم و انجام تکالیف قانونی خود، بدون اغماض در برخورد با متخلفان، زمینه بهره مندی هرچه بیشتر روزه داران از این ماه پربرکت را فراهم آورند، بگونه ای که با اتمام ماه مبارک تأثیر و فواید آن در روح و جان افراد باقی مانده و اثرات آن تا ماه رمضان سال بعد ماندگار شود.
وی در ادامه به تشریح وظایف دستگاهها و نهادهای ذیربط مختلف در ایام ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: فرماندهی انتظامی با آمادگی کامل باید در نظر گرفتن تمهیدات ویژه و اجرای طرحهای انتظامی نسبت به تقویت گشتهای پیاده و موتوری خود به ویژه در سطح پارکها و بوستانها (با تأکید بر پارکهای شرقی و غربی طاق بستان) اقدام کند تا ضمن تأمین امنیت شهروندان به خصوص در زمان افطار، با افرادی که تظاهر به روزه خواری میکنند برخورد کرده و آنها را با رعایت موازین شرعی و قانونی به مراجع قضائی معرفی کند.
اختصاص شعبه ۱۵ دادیاری برای رسیدگی به جرایم مربوط به روزهخواری
به گفته دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه شعبه پانزدهم دادیاری جهت رسیدگی به جرایم مربوط به روزهخواری و هتک حرمت ماه مبارک اختصاص پیدا کرده است.
وی در ادامه با اشاره به افزایش حجم ترافیک در ساعات افطار، تصریح کرد: از پلیس راهور انتظار داریم تمام تلاش خود را جهت تسهیل ترافیک و عبور و مرور به کار گرفته و ضمن کاهش زمان رسیدگی به تصادفها و حوادث ترافیکی، افرادی را که در داخل خودروها اقدام به روزه خواری میکنند به مراجع قضائی معرفی کند.
مدعی العموم کرمانشاه همچنین خواستار تشدید نظارت بر عملکرد اصناف در این ایام شد و گفت: در این راستا، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و پلیس نظارت بر اماکن عمومی اکیپهای مشترک را تشکیل داده و ضمن استفاده از گشتهای نامحسوس و تشدید بازرسیها، بر عملکرد اصناف و به ویژه واحدهای صنفی که با مراجعه بیشتر شهروندان در ماه مبارک روبرو هستند، نظارت ویژه مستمر داشته باشند.
وی اضافه کرد: این دستگاهها مکلفند ضمن برخورد قاطع و جدی با گرانفروشان، به آن دسته از واحدهای صنفی که حرمت و شئونات ماه مبارک رمضان را رعایت نمیکنند تذکر داده و اقدام قانونی به عمل آورند.
کرمی یادآور شد: همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت باید با استفاده از دستورالعملهای صادره در جلسات تنظیم بازار و از طریق اتاق اصناف نظارت کاملی بر بازار به ویژه کالاهای اساسی مردم داشته باشد.
وی به نقش پلیس نظارت بر اماکن هم در این ایام اشاره کرد و گفت: این نهاد با همکاری سایر دستگاههای ذیربط، در اجرای وظایف محوله ضمن نظارت مستمر بر فعالیت واحدهای صنفی مجاز به ارائه خدمات (مطابق مصوبات ابلاغی) با سعه صدر و رعایت اخلاق و شئون اسلامی، مقابله با هرگونه حرمت شکنی از قبیل تظاهر به روزه خواری در ملأ عام، پوشش نامتعارف و بدحجابی در اماکن عمومی و صنوف را در دستور کار قرار دهد.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مرکز بهداشت استان نیز در این ایام باید بازدیدهای خود را از اماکن تهیه و توزیع شیرینی جات و مواد غذایی افزایش دهد، گفت: مرکز بهداشت شهرستان موظف است نسبت به بازدید مستمر (به ویژه بازدیدهای شبانگاهی) از مراکز حساس تهیه، توزیع و عرضه مواد خوراکی به ویژه غذای رستورانها، کبابیها، قنادیها و شیرینی پزیها، مراکز تهیه زولبیا و بامیه، آش و حلیم و… اقدام کرده و شماره تلفنهای دریافت گزارش تخلفات بهداشتی در سطح شهر را از طریق نصب بنر و استفاده از ظرفیتهای صدا و سیمای مرکز استان و… به مردم اطلاع رسانی کند.
کرمی در ادامه با اشاره به افزایش تقاضای برخی مایحتاج مردم در این ایام مانند گوشت و مرغ، عنوان کرد: انتظار میرود دامپزشکی استان با تشکیل اکیپهای کنترل و نظارت بهداشتی ثابت و سیار، نسبت به بازدید از تمامی مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو، گوشت چرخ شده و…)، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآورده دامی، کارگاههای فرآوری و بسته بندی اقدام داشته باشد.
به گفته مدعی العموم کرمانشاه، دامپزشکی باید به منظور دریافت شکایت مردم، تلفنهای دریافت گزارش تخلفات بهداشتی را در سطح شهر از طریق نصب بنر و استفاده از ظرفیت صدا و سیمای مرکز استان به شهروندان اطلاع رسانی کند.
وی به برخی از وظایف شهرداری در این ماه هم اشاره کرد و گفت: شهرداری ضمن راه اندازی سیستمهای صوتی در بوستانها و اماکن عمومی برای پخش اذان و نیایش در اوقات شرعی، نسبت به فضاسازی محیطی در محتوای آیات، احادیث، تعالیم دینی و متون زیبای مرتبط با رحمت الهی در سطح شهر اقدام کند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه در ادامه بابیان اینکه ناوگان حمل و نقل شهرداری نیز باید با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مرتبط با کرونا به صورت ویژه به شهروندان خدمات رسانی داشته باشد، عنوان کرد: همچنین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم بر اساس مصوبات ابلاغی ستاد مبارزه با کرونا باید ضمن آماده سازی هتلها، مراکز اقامتی و رستورانهای مسافرپذیر، نسبت به تعیین و ساماندهی سالنهای غذاخوری مناسب بین راهی برای مسافران با تأکید بر حرمت ماه مبارک رمضان و رعایت احترام به روزه داران اقدام کند.
وی گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای باید ضمن رعایت حرمت ماه مبارک رمضان، توجه به مصوبات ستاد مقابله با کرونا در استان و تبلیغ فرهنگ روزه داری تمهیدات لازم برای رفاه حال مسافران را فراهم کند.
مدعی العموم کرمانشاه در پایان تصریح کرد: تمامی دستگاهها موظف به رعایت مصوبات ابلاغی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و دیگر موارد یاد شده هستند و انتظار میرود گزارش اقدامات صورت گرفته را بعد از اتمام ماه مبارک رمضان به همراه مدارک و مستندات به این مرجع گزارش دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰