ادامه مسیر انقلاب به دست نسل جوان است
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، گردهمایی نقش زنان در گام دوم انقلاب اسلامی با هدف تبیین مسئولیتهای زنان انقلاب اسلامی روز گذشته همزمان با شهادت حضرت ام البنین (س) در مجموعه سرچشمه تهران برگزار شد. در این مراسم حسین یکتا مسئول قرارگاه مردمی امام رضاییها با اشاره به اهمیت جایگاه حضور بانوان و عدم شکلگیری […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، گردهمایی نقش زنان در گام دوم انقلاب اسلامی با هدف تبیین مسئولیتهای زنان انقلاب اسلامی روز گذشته همزمان با شهادت حضرت ام البنین (س) در مجموعه سرچشمه تهران برگزار شد.
در این مراسم حسین یکتا مسئول قرارگاه مردمی امام رضاییها با اشاره به اهمیت جایگاه حضور بانوان و عدم شکلگیری یک نهاد مشخص در حوزه فعالیتهای فرهنگی زنان گفت: از روز اولی که قرارگاه خاتم الوصیاء شکل گرفت ما تصمیم بر ایجاد یک واحد خواهران داشتیم که تحت عنوان بنیاد مستقل فاطمه الزهرا (س) و یا ذیل کارگروههای فرهنگی موجود در قرارگاه خاتم الاوصیاء تعریف شوند تا در حیطه انسجام بخشی به فعالیتهای مختلف فرهنگی بانوان ورود پیدا کنند که این امر به دلایل مختلفی تا امروز محقق نشده است.
وی ادامه داد: در گزارشی که در سال ۹۵ از فعالیتهای قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء به مقام معظم رهبری ارائه داده بودیم و ایشان از ما سوال کردند که «پس خانمها کجا هستند؟»، شما همیشه تشویق و تحسین مقام معظم رهبری از خانمهای نویسنده را مشاهده کردهاید. این بیانات اهمیت حضور خانمها در عرصههای فرهنگی را نشان میدهد. از طرف دیگر ایشان بر تعجیل برای اقدام و عمل تصمیمات اتخاذ شده و اجرای سریع آنها تاکید میکنند. من به خاطر میآورم که از سالهای ابتدایی انقلاب به خاطر مراعات یکسری از ملاحظات شرعی واحد خواهران در بسیاری از تشکیلات فرهنگی تشکیل نشد و این مساله به عنوان نقطه ضعفی در برنامههای فرهنگی انقلاب خود را نشان داده و کادر سازی و شبکه سازی تخصصی در حیطههای فرهنگی مرتبط با بانوان شکل نگرفته است.
مدیر قرارگاه امام رضاییها افزود: لشکر جدید خانمهای تحصیل کرده کاربلد و حرفهای آتش به اختیار باید از خود عزم و اراده و جدیتی داشته باشند تا در نبرد آخرالزمانی فرهنگی روی پای خود بایستند و نقش اساسی و جدیای در جنگ نرم بهعهده بگیرند. خانمها برای بیان معرفتی آموزههای انقلاب اسلامی برای جامعه خود بهتر میتوانند عمل کنند و همانگونه که معصوم فرموده است، «کلموا الناس علی قدر عقولهم» میتوانند نقش جدیتری را برای گفتمان سازی در جامعه زنان ایفا کنند.
وی با اشاره به طبقات سنی مختلف نسلهای پس از انقلاب گفت: لشکر جدید جوانهای ما برای ساختن انقلاب اسلامی که نسل دهه شصتی فرماندهی آن را به عهده دارد و دهه هفتادیها میداندار آن هستند و دهه هشتاد پیاده نظام و دهه نود نیرو احتیاط آن به شمار میروند باید برنامه ریزی فرهنگی جدی و تخصصی اتخاذ و اجرا کنند. نسل جدیدی که از روز اول تولد با مفاهیم تکنولوژی و فیبر نوری و موبایل و سرعت انتقال اطلاعات و گسترش رسانههای غربی و در دسترس بودن آن روبروست.
وی خاطر نشان کرد: اراده تأسیس یک بنیاد مختص فعالیتهای بانوان همیشه وجود داشته داست و بارها برای تشکیل آن صحبت کردهایم اما متأسفانه به نتیجه نرسیده است. به همین خاطر به شما تاکید میکنم که از خودتان شروع کنید، به خودتان تکیه کنید و به امید آقایان نباشید.
مادران شهدا پیش از فرزندانشان شهید شده بودند
در ادامه این همایش سید احمد عبودتیان مسئول قرارگاه خاتمالاوصیاء بر لزوم خودسازی معنوی بانوان بر جایگاه مادران شهدا تاکید کرد و گفت: در دفاع مقدس حدود ۴ هزار نفر شهید زن داشتیم اما اگر از بعد رسالتی که زنان ایرانی برای جامعه و جهاد ایفا کردند، نگاه کنیم در واقع باید به حضور ۲۴۰ هزار مادر شهیدی اشاره کنیم که در کنار فرزندان شهید خود و پیش از آنها به مقام شهادت در وجود خود رسیده بودند. مادری که خود شهید نباشد و خود سازی نکرده باشد نمیتواند فرزندی در راه خدا بدهد که به شهادت برسد.
عبودتیان افزود: در هفته گذشته با مادر شهیدان خالقی پور دیداری داشتم و همراه ایشان برای زیارت شهدا به بهشت زهرای تهران رفتیم. در راه که بودیم این مادر شهید به ما گفت؛ حدود سی و چند سال است که هر هفته مسیر از منزل تا بهشت زهرا را میرود. از نظر من اگرچه پسران او در جبهه شهید شدهاند اما شهادت آنها در یک لحظه اتفاق افتاده است در حالی که این مادر ذره ذره و هر روز شهید میشود. او حتی قبل از شهادت فرزندانش شهید شده بود و از وابستگیهایش گذشته بود تا توانست عزیزانش را در راه خدا و در راه دفاع از وطن به جبهه بفرستد. از طرفی یک مادر شهید از زمانیکه فرزندانش را حمل میکرد مراقب لقمه حلال، نگاه و زبانش بود و مراعاتهای شرعی و اخلاقیاش را انجام میداد تا فرزندانشان بر اساس هویت توحیدی انقلاب اسلامی رشد کنند.
لزوم شکل گیری حلقههای فرهنگی بانوان در قرارگاه خاتم الاوصیاء
مسئول قرارگاه خاتمالاوصیاء با بیان وجوه مختلف بیانیه گام دوم اظهار کرد: یکی از ابعاد بیانیه گام دوم بازگشت جوانان به الگوها و آرمانهای دهه شصت است. مردم در دهه شصت خود را صاحب انقلاب میدانستند و به همین خاطر منتظر و معطل دستور و امکانات دولتی نمیماندند و با تمام وجود به سراغ پر کردن کاستیها میرفتند. کافی بود حضرت امام (ره) نکتهای را بیان کنند تا هر شخص انقلابی با تکیه بر توان و امکانات شخصیای که داشت در کنار دوستان خود گروهی را تشکیل دهد و برای تحقق آن مسأله پای کار بیایند و تلاش کنند تا آن مشکل حل شود.
عبودتیان با اشاره به عرصههای گوناگون هویتی زنان بیان کرد: قرارگاه خاتم الاوصیاء به دنبال ایجاد هستههای تعریف هویتی زنان است. بخش عمدهای از جوانان ما باید با هویت اصلی و جایگاه واقعی خود آشنا شوند. به همین علت باید هستههای فعال مطالعاتی و پژوهشی در حیطه هویت زنان شکل بگیرد تا چشم انداز وجودی زن و فهم ساختار خلقت فاطمی او به خوبی ترسیم شود. همچنین با توجه به حفظ هویت زن مسلمان ایرانی باید هستههای فعال در موضوعات سبک زندگی، کتاب و پژوهش، عرصههای تربیتی، عفاف و حجاب و… تعریف شوند که پس از فهم درست مسائل و شناخت جزئیات آن به طراحی و برنامه ریزی در این زمینه بپردازیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰