ارتقا امنیت اجتماعی بستر آرامش مردم را مهیا می‌کند

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی فرمانده انتظامی استان کردستان، سردار علی آزادی در اولین نشست قرارگاه استانی سرقت، اظهار داشت: استان کردستان همواره مورد هجمه دشمنان است اما شاهد سرقت مسلحانه و راه زنی در سال جاری نبوده‌ایم که این با تلاش شبانه روزی همکاران انتظامی و هدایت‌های استاندار […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی فرمانده انتظامی استان کردستان، سردار علی آزادی در اولین نشست قرارگاه استانی سرقت، اظهار داشت: استان کردستان همواره مورد هجمه دشمنان است اما شاهد سرقت مسلحانه و راه زنی در سال جاری نبوده‌ایم که این با تلاش شبانه روزی همکاران انتظامی و هدایت‌های استاندار و تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی امکان پذیر شده است.

وی افزود: در حوزه کشفیات سرقت در این مدت نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد رشد داشته ایم و در کل ۸۶ درصد از وقوع سرقت‌ها کشف شده است.

فرمانده انتظامی کردستان با بیان اینکه از لحاظ وقوع سرقت استان کردستان در مقایسه با سایر استان‌ها در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، ادامه داد: کردستان به لحاظ وقوع سرقت در جایگاه ۲۷ کشوری قرار دارد که حاصل همکاری مردم و تلاش همکاران انتظامی و دیگر دستگاه‌های انتظامی و امنیتی است.

سردار آزادی با اشاره به اینکه نقش و وظیفه دیگر سازمان‌ها تلاش در جهت پیشگیری است، یادآور شد: سهم نیروی انتظامی در حوزه پیشگیری ۲۰ درصد و سهم دیگر نهادها ۸۰ درصد است بنابراین سازمان‌ها می‌توانند در این راستا نقش اساسی داشته باشند.

وی بیان کرد: ۸۰ درصد حوزه کشف جرایم برعهده نیروی انتظامی است که با تلاش همکاران و چرخه اموال به مالباختگان ۸۶ درصد کشفیات محقق شده است.

فرمانده انتظامی کردستان گفت: در زمینه جمع آوری معتادان با توجه به دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا نیاز به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی است که به محض انجام در راستای جمع‌آوری معتادان اقدام می‌شود.

کشف ۸۶ درصدی سرقت نشان از توان بالای پلیس کردستان دارد

استاندار کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: کشف ۸۶ درصدی سرقت در استان نشان از توان بالای فرماندهی انتظامی کردستان و قدرت دلسوزی آنها دارد.

بهمن مرادنیا افزود: نمی‌توان فقط نیروی انتظامی را مسئول پیشگیری از سرقت دانست بلکه مردم هم باید در حفظ اموالشان دقت لازم را بکنند بنابراین افراد نباید نسبت به محافظت از اموال خود بی توجهی کنند.

وی با اشاره به اینکه در دستگاه‌ها، سازمان‌ها و دوایر دولتی هم مدیران و تمام مجموعه‌ای که با دولت در ارتباط هستند باید مسئولیت پذیر باشند، ادامه داد: اگر در مجموعه‌ای سرقتی رخ دهد که بر اثر بی توجهی مدیر مربوطه بوده بنابراین باید با این بی توجهی برخورد شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه مدیران اموال دولتی را همچون اموال شخصی خود محافظت کنند، یادآور شد: به عنوان مثال اگر با نصب دوربین امکان محافظت بیشتر از اموال دولتی وجود داشته و این اقدام صورت نگرفته، اصل بر بی توجهی است که به همه مدیران باید دراین زمینه تذکر جدی داده شود.

مرادنیا بیان کرد: بانک‌ها یکی از نقاط آسیب پذیر در حوادث آبان ماه بود بنابراین حفاظت از بانک‌ها و جلوگیری از تعرض به این اماکن باید به عنوان یک اصل جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به لزوم رعایت موارد حفاظتی در بانک‌ها، گفت: اگر از بانکی سرقت صورت بگیرد مردم احساس ناامنی می‌کنند و بر دید جامعه اثر منفی می‌گذارد لذا باید با رعایت موارد لازم از این اتفاق پیشگیری شود که ضروری است همه در این راستا پای کار باشند.

استاندار کردستان با بیان اینکه ارتباط مستقیمی میان سرقت و تعداد معتادین وجود دارد، اظهار داشت: کمپ‌های نگهداری معتادین از این جهت هم اهمیت دارد و توجه به امنیت و اموال مردم است.

مرادنیا با اشاره به رسالت رسانه ملی و اصحاب رسانه افزود: حفاظت از اموال و پیشگیری از سرقت یک موضوع مرتبط با امنیت ملی است بنابراین رسانه‌های ملی و نوشتاری در تحقق اهداف این حوزه کمک کنند.

وی ادامه داد: ارتباط سارقین با مالخرها یک شراکت در جرم محسوب می‌شود و جرم آنها کمتر از سارق نیست بنابراین در رابطه با مالخرها باید احکام قطعی صادر شود.