استانداری سیستان و بلوچستان آماده همکاری با ستاد امر به معروف است
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، علی زینی وند صبح امروز در دیدار با دبیر و معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان که در محل دفتر معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: رسانه نقش مهمی در انعکاس خدمات نظام جمهوری اسلامی به ویژه در استان استراتژیک […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، علی زینی وند صبح امروز در دیدار با دبیر و معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان که در محل دفتر معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: رسانه نقش مهمی در انعکاس خدمات نظام جمهوری اسلامی به ویژه در استان استراتژیک سیستان و بلوچستان دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شاهد اجرای پروژههای بزرگ ملی در استان سیستان و بلوچستان از جمله گازرسانی، راه آهن، مدرسه سازی و… هستیم، افزود: این روزها این استان به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: از رویکرد جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر در راستای مطالبه گری حقوق مردم استقبال میکنیم و در این راه مجموعه استانداری آماده هرنوع همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان است.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم مطالبه گری در چارچوب قانون و رسانهای کردن مطالبات مردم، میتواند مسئولین را در رفع معضلات استان سیستان و بلوچستان کمک کند و بسیار خرسندم که مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان از جوانان فعال و رسانهای بسیار قوی برخوردار است.
زینی وند با اشاره به اینکه فضای رسانهای استان سیستان و بلوچستان در شرایط کنونی در وضعیت مطلوبی قرار دارد، تصریح کرد: در حال حاضر حتی منتقدین دولت نیز در این استان در پی تخریب نیستند و صرفاً در چارچوب اخلاق و ارائه راهکار به نقد دولت میپردازند.
وی با تاکید بر اینکه نباید فضای رسانهای استان سیستان و بلوچستان به دست نااهلان کنترل شود، بیان کرد: این روزها فضای مجازی علاوه بر ظرفیتهای فروانی که دارد اگر به خوبی مدیریت نشود ممکن است منجر به بروز تهدیداتی هم شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به دنبال شناسایی و برطرف کردن مطالبات مردم است بسیار خرسندیم و مجموعه استانداری نیز آمادگی هر گونه همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.
محسن اکبری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دنبال ایجاد فرهنگ صحیح مطالبه گری در جامعه است، آموزش صحیح مطالبه گری در فضای مجازی و انعکاس مشکلات استان در اولویت برنامههای آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.
اکبری بیان کرد: در جلساتی که با ستادهای امر به معروف و نهی از منکر شهرستانی برگزار کردیم، مصوب شد تا ستادهای شهرستانی در قالب هیئت اندیشه ورز منکرات و معضلات شهرستانها را احصاء و با کمک فرماندار، مدیران و نخبگان و علمای شهرستان به دنبال حل آن باشند.
مسئولان شکایت خود از مطالبه گران را پس بگیرند
جواد قنبری، معاون مطالبه گری و امور اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار داشت: طبق اصل هشتم قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر از جمله وظایف مردم به دولت و دولت به مردم است.
وی با اشاره به اینکه گروههای جهادی مطالبه گری در استان سیستان و بلوچستان شکل گرفته است، افزود: با همکاری این گروهها در حال تهیه نظام مسائل استان و همچنین شهرستانها هستیم تا بتوانیم بر اساس برنامه ریزی و با ارائه راهکار به دنبال مطالبه حقوق مردم باشیم.
معاون مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه مطالبه گری باید در چهارچوب و بر اساس قانون باشد، ادامه داد: بسیاری از مشکلات در حوزه شهرستانها با برنامه ریزی و روحیه جهادی قابل حل است.
وی ضمن تقدیر از حمایتهای استاندار و معاون سیاسی و اجتماعی سیستان و بلوچستان از رسانهها و مطالبه گران گفت: البته متأسفانه همچنان تعدادی از فرمانداران و مدیران از این رویه درست پیروی نمیکنند و به دنبال شکایت و پرونده سازی برای برخی از رسانهها و مطالبه گران هستند.
قنبری با اشاره به چند مورد از شکایتهای بی مورد از مطالبه گران و رسانهها در استان سیستان و بلوچستان از معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان درخواست پیگیری و حل موضوع را کرد.
وی تصریح کرد: البته با توجه به محرومیت تاریخی که در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد نیاز به کارهای زیربنایی فراوانی وجود دارد از همین رو رسانهها و مطالبه گران نیز باید واقع گرایانه و بر اساس ظرفیتها و محدودیتهای موجود به موضوعات بپردازند.
معاون رسانه، آموزش و فرهنگ سازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با انتقاد از فعالیت کانالها و گروههای فاقد هویت و بدون مجوز در فضای مجازی استان گفت: رشد قارچ گونه چنین کانالهایی که بدون شناسنامه و بعضاً بدون داشتن سند نسبت به مسئولان ردههای مختلف استان اهانت میکنند باعث تشنج و نگرانی مردم شده است.
سیدمجتبی طباطبایی زاده افزود: جلوگیری از فعالیت چنین کانالها با توجه به انتخابات آتی یکی از مطالبات اصلی اهالی رسانه و عموم شهروندان است که هر چه سریعتر باید برطرف شود.
وی همچنین بر لزوم برگزاری آموزش فریضتین ویژه مدیران کل و مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرایی تاکید کرد که با موافقت معاون استاندار نیز همراه بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰