استاندار: کرمانشاه دین خود را به نظام و انقلاب ادا کرده است

به گزارش سردبیرپرس، منوچهر حبیبی امروز یکشنبه در یازدهمین آیین اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون و کنگره علمی طب رزم در مجتمع فرهنگی بعثت کرمانشاه افزود: جنگ تحمیلی در استان کرمانشاه آغاز و پایان یافت و کرمانشاهیان در چهارزبر میخ آخر را بر تابوت منافقین کوبیدند. وی با بیان اینکه جنگ سیاست با خون، […]

به گزارش سردبیرپرس، منوچهر حبیبی امروز یکشنبه در یازدهمین آیین اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون و کنگره علمی طب رزم در مجتمع فرهنگی بعثت کرمانشاه افزود: جنگ تحمیلی در استان کرمانشاه آغاز و پایان یافت و کرمانشاهیان در چهارزبر میخ آخر را بر تابوت منافقین کوبیدند.
وی با بیان اینکه جنگ سیاست با خون، شکننده اصول و قواعد مرسوم است، بیان کرد: آنچه مهم است اینست که جنگ بر ما تحمیل شد؛ ما از حیثیت، ناموس، عزت،شرف و خاک پاک ایران اسلامی دفاع کردیم.
حبیبی ادامه داد: جنگ ایران و عراق از پیچیده‌ترین جنگ‌های جهان و منطقه بوده و هست و ناگفته‌های فراوانی دارد که اگر بیان شود عظمت دلاورمردان ایران اسلامی روشن خواهد شد.
استاندار کرمانشاه گفت: وقتی بمب‌های خوشه‌ای امریکای جنایتکار به پیشنهاد وزیر دفاع خود روانه عراق می‌شود تا بر سر مردم ایران اسلامی بریزد، دشمن کار جنگ را تمام شده دانست و چنانچه آن بمب‌ها درست عمل می‌کرد به انداره ده برابر زمین فوتبال هر آنچه در اطراف هست را با نابودی می‌کشاند.
وی اضافه کرد: در جنگ تحمیلی تمام دنیا در کنار صدام و رژیم بعثی قرار گرفت تا انقلاب اسلامی را از پا دربیاورد اما با عنایت پرودگار متعال جمهوری اسلامی دفاع مقدسی را آغاز کرد که پایانش جز پیروزی نبود.
حبیبی ادامه داد: دفاع مقدس یعنی ۲ هزار و ۹۲۰ روز مبارزه، مقاومت ایران اسلامی، ایستادگی در مقابل حداقل ۴۴ کشور دنیا که منشا این مقاومت کم نظیر جز در ایمان به خداوند متعال پیدا نخواهد شد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه جنگ تحمیلی هشت ساله علاوه بر دارا بودن چارچوب نظامی، مولفه‌های فرهنگی از جمله ایمان به خدا، پیروی از ولی امر، اخلاص در کارها و فرهنگ ایثار و شهادت بر آن سیطره پیدا کرده بود، موجب شد امدادهای غیبی در کنار روحیات دینی رزمندگان اسلام قراد گیرد و دلاورمردانه از خاک جمهوری اسلامی ایران دفاع شود.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس درس‌های بزرگی داشت، گفت: اجرای دکترین جنگ موانع یعنی ایجاد موانع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در دستور کار دشمن بود.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کشورمان به لحاظ اقتصادی، علمی و به ویژه در حوزه نظامی و دفاعی در عالی‌ترین سطح قرار دارد و هیچ کشوری چشم طمع به یک وجب از خاک ایران اسلامی نخواهد داشت، ادامه داد: البته نباید دشمن را نادیده گرفت چرا که دشمن همواره از اصل غافلگیری استفاده می‌کند و باید اقدامات پیش‌دستانه را برای جلوگیری از غافلگیر شدن انجام دهیم.
او گفت: تبعیت محض از ولایت رمز پیروزی در مقابل دشمنان جمهوری اسلامی است؛ شاخص و مبنای حرکت مسیری است که ایشان مشخص می‌کند.
حبیبی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت باید فرهنگ والا و جاودانه جامعه باشد و خدمت به مردم که در تمامی صحنه‌های انقلاب حماسه آفریدند، رسالت ما است و نباید یک لحظه از خدمت به مردم غافل شویم.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر حفظ انسجام و وحدت ملی بیان کرد: این مهم موجب شکست دشمن در همه زمینه‌ها خواهد شد.
حبیبی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رهنمون با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان از دفاع مقدس پیروز و سربلند بیرون آمده است، ادامه داد: جامعه جهانی براساس چهار شاخصه جی‌سی جی، نرخ باسوادی، مرگ مادران باردار و مرگ خردسالان زیر پنج سال کشورها را ارزیابی می‌کنند؛ جمهوری اسلامی ایران در ۲ بخش این ارزیابی‌ها که مرتبط با حوزه بهداشت و درمان می‌باشد با افتخار می‌گوییم این حوزه سربلند بیرون آمده است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به خدمات ارزنده بهداشت و درمان در سطح کشور از جمله ارائه ۸۰ میلیون خدمت در ماه ادامه داد: در جنگ، کرونا و سایر حوادث این حوزه اقدامات مهمی از جمله انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه و هفت هزار پیوند کبد انجام داده که اقدامات قابل توجه و نمونه‌ای دستاوردها است.
حبیبی تصریح کرد: سالانه ۱۱ هزار بیمار برای درمان به خارج از کشور اعزام می‌شدند که حداقل به ازای هر نفر ۱۰ هزار دلار هزینه در بر داشت اما امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیاز نیست حتی یک نفر به خارج از کشور اعزام شود.
وی با بیان اینکه‌برای طبابت هر پزشک خارجی در کشور سه تا پنج هزار دلار هزینه می‌شد، گفت: در حال حاضر قریب به ۶ هزار دانشجوی خارجی در کشور مشغول تحصیل هستند که همه به برکت راه و سیره شهدایی همچون شهید رهنمون است.
حبیبی ادامه داد: شهید رهنمون را باید مبتکر طب رزم نامید و افتخار جامعه پزشکی است؛ امثال شهید رهنمون در جبهه‌ها و در بهداری‌ها فراوان بودند اما این شهید با ایثار خود خدمات را به تصویر کشید.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه شهید رهنمون یادگار جهادی و بسیجی حوزه پزشکی و پیوند میان دفاع مقدس و حوزه پزشکی برقرار و آن را معنا کرد، افزود: رفتار و کارکرد شهید رهنمون امروز به یک فرهنگ تبدیل شده و باید به عنوان یک الگو در جامعه ساری و جاری باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید از شهید رهنمون‌ درس گرفت، تصریح کرد: باید شهید رهنمون‌ها را در حوزه‌های مختلف متناسب با ماموریت‌ها و رسالت‌ها تبدیل به گفتمان کرد و به نسل‌های آینده منتقل کنیم.
به گزارش سردبیرپرس؛ یازدهمین آیین اعطای جایزه ملی شهید دکتر محمدعلی رهنمون و کنگره علمی طب رزم با هدف گرامیداشت ایثارگری‌های جامعه پزشکی و ترویج فرهنگ ازخودگذشتگی روز یکشنبه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مجتمع فرهنگی بعثت برگزار شد. شهید دکتر «محمدعلی رهنمون» در دوران دفاع مقدس مسوول بیمارستان صحرایی «خاتم الانبیاء (ص)» بود ‏که ششم اسفندماه ۱۳۶۲ در حال اقامه نماز بر اثر بمباران هوایی دشمن به شهادت رسید.
شهید رهنمون مرداد ۱۳۳۴ در خانواده‌ای مذهبی و متدین در شهر یزد دیده به جهان گشود و در شکل گیری نهضت انقلاب مردمی استان یزد نقش بسزایی داشت.
وی در دوران جنگ تحمیلی با جمع کردن پزشکان، به ساماندهی اوضاع بیمارستانها می‌پرداخت.
شهید محمد علی رهنمون، به عنوان شهید شاخص سال ۱۳۹۰ جامعه پزشکی کشور، معرفی شد.