استقبال بی نظیر سرمایه گذاران از شهرک صنعتی شهید نیرومند اسکو

به گزارش سردبیر پرس، بابک رضی منش با اشاره به افتتاح قریب الوقوع شهرک صنعتی شهید نیرومند اسکو اظهار داشت: خوشبختانه به خاطر شرایط ایده ال این شهرک، از اولین دقایق شروع فرایند واگذاری با استقبال بی نظیر سرمایه گذاران مواجه هستیم و تاکنون تعداد قابل توجهی از قطعات این شهرک در زون های مختلف […]

به گزارش سردبیر پرس، بابک رضی منش با اشاره به افتتاح قریب الوقوع شهرک صنعتی شهید نیرومند اسکو اظهار داشت: خوشبختانه به خاطر شرایط ایده ال این شهرک، از اولین دقایق شروع فرایند واگذاری با استقبال بی نظیر سرمایه گذاران مواجه هستیم و تاکنون تعداد قابل توجهی از قطعات این شهرک در زون های مختلف به سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار شده است.
وی افزود: شهرک صنعتی اسکو در فاز اول ۵۷ هکتار، دارای ۲۴۵ قطعه و ۷ زون شامل صنایع فلزی، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع کانی غیرفلزی، صنایع نساجی و پوشاک، صنایع سلولزی و صنایع برق و مجتمع واحدهای دانش بنیان و واحدهای فناور است که عملیات آماده سازی در حال اتمام است و در روزهای آتی توسط مقام‌های کشوری و استانی افتتاح خواهد شد.
فرماندار شهرستان اسکو از کلنگ زنی فاز دوم این شهرک به مساحت ۸۴ هکتار و همچنین کلنگ‌زنی ۲ واحد تولیدی همزمان با افتتاح فاز اول شهرک خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال ۱۴۰۰ کار عملیات اجرایی فاز دوم شهرک نیز به پایان برسد.
رضی منش ادامه داد: موقعیت بسیار مناسب شهرک صنعتی اسکو، آب و هوای مطلوب و استقرار صنایع پاک، این شهرک را به شهرکی نمونه و الگو از نظر صنایع ایجاد شده در سطح استان بدل نموده است.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی شهید نیرومند اسکو به عنوان شهرک سبز و فاقد واحد آلاینده در دل دامنه زیبای سهند، نگین شهرک‌های استان می‌باشد.
وی شهرک صنعتی اسکو را فرصتی مناسب برای جذب سرمایه و ایجاد اشتغال در شهرستان دانست و ابراز امیدواری کرد با وارد شدن شهرک صنعتی اسکو به چرخه تولید و اشتغال شاهد رونق اقتصادی در بخش‌های مختلف شهرستان و همچنین اشتغال جوانان باشیم.
فرماندار شهرستان اسکو با اشاره به ظرفیت بسیار بالای شهرستان در بخش کشاورزی، تولیدات دامی، این شهرستان را قطب تولید ۵ محصول گردو، پسته، بادام، گل محمدی، کلزا برشمرد و گفت: یکی از مزیت‌های نسبی این شهرک امکان ایجاد صنایع فرآوری، بسته بندی و سورتینگ محصولات کشاورزی و دامی است.
وی ابراز امیدواری کرد با راه اندازی شهرک صنعتی اسکو شاهد فرآوری و ایجاد ارزش افزوده در محصولات و گامی بلند در جهت جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و دامی باشیم.
رضی منش با بیان اینکه ظرفیت صنایع دستی، تولید انواع پارچه، پتو و پوشاک و محصولات ابریشمی و پارچه‌های حریر به خصوص روسری کلاقه ای در این شهرستان شهرت جهانی دارد، افزود: این شهرک فرصتی برای توسعه و ایجاد ارزش افزوده در این محصولات را ایجاد خواهد نمود.
فرماندار شهرستان اسکو، شهرک صنعتی اسکو را ظرفیتی بی نظیر برای سرمایه گذاری در ایده‌های خاص، صنایع و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان، مجتمع‌های واحدهای فناور و مراکز رشد دانسته و افزود: این شهرک با وسعتی کافی برای سرمایه گذاری‌های کلان، با تعداد ۸۳ قطعه زمین و ۱۱.۵ درصد مساحت کل، بستری مناسب را برای سرمایه گذاری بر روی ایده‌های خاص و صنایع پیشرفته و شرکت‌های دانش بنیان فراهم آورده است.
رضی منش یکی از ویژگی‌های شهرک صنعتی اسکو را زمین مناسب از حیث ژئوتکنیک و همچنین دوری از گسل‌های فعال و غیر فعال و داشتن فاصله مناسب از آنها عنوان کرد و افزود: شهرک‌های صنعتی به دلیل وجود کارخانه‌ها و کارگاه‌ها جزو مراکز حساس و داری درجه اهمیت بسیار زیاد طبقه بندی می‌شوند و داشتن توانایی مقابله با مخاطرات طبیعی یک ویژگی بسیار مهم این شهرک است.