اعتبارات راهداری کرمانشاه متناسب با وضعیت راههای استان نیست
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس؛ «یزدان خسروی» روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری افزود: استان کرمانشاه در مجموع چهار هزار و ۹۵۰ کیلومتر راه روستایی دارد که از این میزان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن آسفالت و معادل ۷۰ درصد مجموع راه های استان است. وی با بیان […]
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس؛ «یزدان خسروی» روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری افزود: استان کرمانشاه در مجموع چهار هزار و ۹۵۰ کیلومتر راه روستایی دارد که از این میزان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن آسفالت و معادل ۷۰ درصد مجموع راه های استان است.
وی با بیان اینکه در آسفالت راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار؛ استان کرمانشاه از میانگین کشوری جلوتر است، گفت: میانگین کشوری آسفالت راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار ۸۵.۷ درصد است که این رقم در استان کرمانشاه ۹۰.۶ درصد است و از این لحاظ از متوسط کشوری بالاتر هستیم اما همچنان مشکلاتی داریم.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه هزینه آسفالت هر کیلومتر راه را حدود سه میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار به شرط تخصیص ۱۰۰ درصد تنها می توان سالانه ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر را آسفالت کرد و از این رو با کمبود اعتبار در این زمینه روبرو هستیم.
وی یکی از وظایف حوزه راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای را آسفالت راه های روستایی و ساخت راه های فرعی دانست و گفت: در حوزه راه روستایی به ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
خسروی تصریح کرد که با این اعتبارات اندک تا ۱۰ سال دیگر نمی توانیم تمام راه های روستایی را آسفالت کنیم و از این رو نیاز به اعتباراتی متناسب با وضعیت راه های استان داریم.
وی یکی دیگر از مشکلات این حوزه را حذف اعتبارات راه روستایی از ردیف اعتبارات ملی دانست و گفت: در این بخش باید از اعتبارات استانی استفاده کنیم و از این رو با کمبود مواجهیم.
به گفته وی شهرستان های ثلاث باباجانی و کرمانشاه کم برخوردارترین شهرستان های استان کرمانشاه در حوزه آسفالت راه های روستایی است.
رفع ۴ نقطه پرحادثه تا پایان امسال
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه در ادامه سخنانش با بیان اینکه ۱۹ نقطه پرحادثه به صورت کارشناسی و با همکاری پلیس راه در استان شناسایی شده بود، گفت: تاکنون ایراد فنی ۱۵ نقطه را رفع کردیم و چهار نقطه دیگر نیز تا پایان امسال برطرف می شود.
خسروی افزود: البته این کار به معنای نداشتن نقطه پرحادثه در دیگر مناطق استان کرمانشاه نیست چراکه بر اساس شاخص های در نظر گرفته کشوری دست کم ایراد چهار نقطه باقی مانده تا پایان امسال باید برطرف می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش سرقت تابلو و علائم جاده ها، عدم تناسب اعتبارات با مشکلات راه ها و تجاوز به حریم راه ها را از چالش های راهداری استان کرمانشاه ذکر کرد.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه مجموع راه های استان کرمانشاه را هفت هزار و ۹۲۶ کیلومتر ذکر کرد و به ۴۷ راهدارخانه در استان با ۵۵۰ نیرو نیز اشاره کرد و گفت: در قالب ۵۳ اکیپ ثابت و سیبار در جاده های استان خدمات ارائه می دهند.
خسروی به کنترل محورهای استان با سیستم های هوشمند نیز اشاره کرد و گفت: اکنون یک سیستم در اداره کل راهداری استان مستقر است و در نظر داریم در شهرستان پاوه و مرز خسروی شهرستان قصرشیرین نیز سیستم هوشمند راه اندازی کنیم.
وی در پایان از تلاش خبرنگاران قدردانی کرد و گفت: مجموعه راهداری استان کرمانشاه آماده انتقادات اصحاب رسانه است و از هرگونه نقصد سازنده ای نیز استقبال می کنیم و انتظار داریم رسانه ها نیز در مطالب خود انصاف را رعایت کنند و اقدامات انجام شده را بازتاب دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰