اعصاب مصنوعی و بیولوژیک با موفقیت تبادل اطلاعات کردند
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از نیواطلس، شبکه عصبی که بدین شکل طراحی شده بود برای انتقال اطلاعات در فواصل دور و از طریق اینترنت به کار گرفته شد. سلسله اعصاب بیولوژیک که در یکی از کشورهای اروپایی رشد داده شده بود، توانست سیگنالهای خود را از طریق سیناپسهای مصنوعی واقع در نورونهای […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از نیواطلس، شبکه عصبی که بدین شکل طراحی شده بود برای انتقال اطلاعات در فواصل دور و از طریق اینترنت به کار گرفته شد. سلسله اعصاب بیولوژیک که در یکی از کشورهای اروپایی رشد داده شده بود، توانست سیگنالهای خود را از طریق سیناپسهای مصنوعی واقع در نورونهای الکترونیکی به کشوری ثالث منتقل کند.
این تحول میتواند تولید ابررایانههایی قدرتمند و با توان محاسباتی بسیار بالا را ممکن کند. هنوز مشخص نیست آیا میتوان این الگو را در مغز انسان نیز پیاده سازی کرد یا خیر. مغز انسان متشکل از میلیونها گره عصبی است که برای تبادل داده به کار میروند و قادر به ذخیره سازی اطلاعات نیز هستند.
سلسله اعصاب نورونها و شبکههای عصبی آنها قدرتمندتر از تراشههای رایانهای سنتی هستند، ولی نمونههای مصنوعی آنها هنوز در مراحل اولیه بوده و محققان اروپایی در سوئیس، ایتالیا و انگلیس امیدوارند با بررسیهای بیشتر بتوانند از آنها برای تولید تراشههایی قدرتمند استفاده کنند که دنیای رایانه را متحول کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰