افزایش آگاهی توانمندترین ابزار در کاهش جرم است

توجه ویژه به افزایش دانش حقوقی افراد می تواند در بهداشت حقوقی و سرنوشت و زندگی افراد تاثیر بسزایی داشته باشد و طرح 《قاضی در مدرسه》در راستای این هدف انجام میشود.

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس از کرمانشاه امروز صبح(۲۷ آبان‌ماه)در راستای اجرای طرح قاضی در مدرسه،نیکزاد عباسی معاونت قضایی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه،در جلسه ای در یکی از مدارس فرزانگانِ شهر با حضور اعضای محترم دادگستری کرمانشاه،سازمان آموزش و پرورش،خبرنگاران،مربیان و دانش آموزان به گفت‌وگو و شفاف سازی و آگاهی بخشی درباره چگونگی جلوگیری از ارتکاب جرم به صورت ناخواسته و آگاه سازی دانش آموزان و حضار در جلسه درباره چگونگی عکس العمل نشان دادن دربرابر کلاهبرداران و مجرمان و شناخت سوءقصد آنان پرداخت و به تمامی سوالات افراد با سعه‌صدر پاسخگو بود.

نیکزاد عباسی معاونت قضایی دادگستری کرمانشاه اظهار کرد:بررسی آمارها در دادگستری های سطح کشور نشان میدهد که حجم عظیمی از پرونده که در محاکم تشکیل شده است هم در رابطه با افرادی که مورد بزه قرارگرفته اند و هم کسانی که مرتکب جرم شده اند به علت عدم آگاهی و آشنایی افراد به حقوق،وظایف و تکالیف خودشان میباشد.

معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه افزود:بروز اختلافات و دعاوی عمدتا ناشی است از عدم آگاهی اشخاص از موازین قانونی و طبیعتا افزایش آگاهی شهروندان به مسائل حقوقی توانمندترین ابزار در کاهش جرم و پیشگیری از بروز دعاوی و اختلافات است.

عباسی با بیان اینکه توجه ویژه به افزایش دانش حقوقی افراد می تواند در بهداشت حقوقی و زندگی افراد تاثیر بسزایی داشته باشد،بیان کرد:در این میان توجه به قشر نوجوان و جوان ما از اهمیت و ضرورت بالاتری برخوردار است زیرا جوانان و نوجوانان آینده سازان کشور هستند که اگر یک نفر از آن‌ها مرتکب جرمی بشود علاوه بر اینکه خودش آسیب خواهد دید جامعه هم از بهره مندی از توانمندی و استعدادهای آن نفر محروم خواهد شد.

وی افزود:آگاه بودن به تکالیف قانونی سبب خواهد شد در هر دو بعد بزه انجام دادن و مورد بزه قرار گرفتن تا حدی مصون باشند،اعتقاد ما بر این است که آگاه کردن افراد درپیشگیری از ایجاد جرم و بروز اختلاف دعاوی نقش موثری دارد.