اماکن ورزشی و آرایشگاه‌ها در خوزستان بازگشایی می شوند

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، غلامرضا شریعتی ظهر امروز در حاشیه نشست ستاد مدیریت بیماری ناشی از ویروس کرونا، اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی افراد بدون علامت عامل اصلی انتشار این بیماری نیستند و افراد دارای علامت در اولویت پیگیری و درمان قرار دارند. وی افزود: طی ۱۰ روز اخیر، آمار ابتلای […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، غلامرضا شریعتی ظهر امروز در حاشیه نشست ستاد مدیریت بیماری ناشی از ویروس کرونا، اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی افراد بدون علامت عامل اصلی انتشار این بیماری نیستند و افراد دارای علامت در اولویت پیگیری و درمان قرار دارند.

وی افزود: طی ۱۰ روز اخیر، آمار ابتلای روزانه ارقام جدید را در دنیا نشان می‌دهند که رکورد جدیدی به شمار می‌رود.

استاندار خوزستان تصریح کرد: در کشور شاهد پیک دوم از بیماری ویروس کرونا هستیم ولی با این تفاوت که فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی به شرایط عادی برگشته و فقط مراکز آموزشی تعطیلی نسبی دارند.

شریعتی ادامه داد: در خوزستان هم با پیک دوم روبه‌رو هستیم که با فعالیت‌های کشاورزی و اقتصادی به خصوص فصل برداشت و همچنین مناسبت‌های مذهبی مثل عید سعید فطر (همراه با دید و بازدید) متقارن شده و متأسفانه فاصله‌گذاری اجتماعی آن‌طور که باید و شاید رعایت نشود.

وی با تأکید بر اینکه نکات بهداشتی باید به صورت جدی رعایت شوند، عنوان کرد: بی‌تفاوتی و رعایت نکردن فاصله‌گذاری فیزیکی در استان اگر گسترش پیدا کند، درگیری با بیماری کرونا هم بیشتر می‌شود.

استاندار خوزستان یادآور شد: باید توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنیم و فرهنگ‌سازی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را گسترش دهیم.

شریعتی در خصوص ارائه آمار از وضعیت خوزستان گفت: نباید هیچ‌چیزی را کتمان کنیم چون به هر حال این بیماری همه‌گیر جهانی است و با کتمان کردن باعث انتشار بیشتر آن می‌شویم.

وی عنوان کرد: در خوزستان یک درهم تنیدگی اجتماعی و هویت فرهنگی داریم که بر اساس آن مردم ارتباطات بسیار برقرار و در مراسم عزا و عروسی بی‌مهابا شرکت می‌کنند؛ هرچند برخی افراد علاقه به حضور ندارند ولی برای پیشگیری از تبعات اجتماعی برای خانواده و طایفه شرکت می‌کنند.

استاندار خوزستان اضافه کرد: نگرانی مهم‌تری مثل کرونا کمین کرده است که باید مدیریت شود و این دیدگاه را بشکنیم؛ بنابراین حضور نداشتن در اجتماعات به نفع مردم تمام می‌شود.

شریعتی با اشاره به اینکه اگر این موارد را رعایت نکنند به طور قطع کاهش آمار روند کندتری دارد، گفت: سالن‌ها، اماکن ورزشی و آرایشگاه‌ها باید با رعایت پروتکل‌ها و نوبت‌دهی بازگشایی شوند چون وضعیت معیشت آنها هم آسیب دیده و باید ملاحظات اقتصادی را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه سبک زندگی را باید متناسب با ویروس کرونا اصلاح و در مسیر رعایت نکات بهداشتی حرکت کنیم، یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی مسائل غیر از ویروس کرونا هم دارند، آنها باید ضمن افزایش تعامل بین بخشی اولویت اول را این ویروس قرار دهند و در عین حال امورات جاری هم کمتر تحت شعاع قرار بگیرد.

استاندار خوزستان تأکید کرد: نباید دانشگاه علوم پزشکی را تنها گذاشت و سایر بخش‌ها هم باید به کمک آن بیایند؛ دانشگاه یک سری وظایف تخصصی مثل نمونه‌گیری، تست و درمان دارد و برای سایر موارد فقط تذکر می‌دهد، بنابراین فرمانداران باید حامی باشند تا تصمیمات مدنظر دانشگاه انجام شود.

شریعتی خطاب به فرمانداران حاضر در جلسه عنوان کرد: برای انتخابات هلال احمر هم همکاری داشته باشید که در صورت امکان به صورت الکترونیکی و در غیر این صورت نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در یک ساعت مشخص و کوتاه برگزار شود.

وی در پایان گفت: تصمیم‌گیری برای برگزاری نماز جمعه در شهرهای مختلف نیز به صورت ملی اعلام می‌شود.