انبوهسازی آثار هنری در گرو افزایش تقاضای خرید/واژه مناسب برای «پارکهای فناوری» انتخاب شود !
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه روزی ما به تولید انبوه صنایع دستی میرسیم که تقاضا برای خرید آنها ایجاد شده باشد، گفت: در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام بخشی از هزینههای ساخت ساختمان به خرید آثار هنری اختصاص یافته است. به گزارش سردبیر پرس، غلامعلی حداد عادل امروز در مراسم افتتاحیه […]
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه روزی ما به تولید انبوه صنایع دستی میرسیم که تقاضا برای خرید آنها ایجاد شده باشد، گفت: در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام بخشی از هزینههای ساخت ساختمان به خرید آثار هنری اختصاص یافته است.
به گزارش سردبیر پرس، غلامعلی حداد عادل امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در محل دانشگاه علم و فرهنگ، با بیان اینکه باعث افتخار است که در این نمایشگاه شرکت کردم، افزود: فرهنگ با همه اهمیتش از نظر اقتصادی مظلوم و در حاشیه مانده است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که اهمیت فرهنگ برای یک نفر به اندازه هوایی است که تنفس میکنیم. هوا نیاز انسان است، ولی وجود آن احساس نمیشود و علیرغم آنکه هوا همه جا هست، کمتر کسی از آن مراقبت میکند و آلوده کردن هوا راحتترین کاری است که در کشور صورت میگیرد.
حداد عادل با تاکید بر اینکه فرهنگ باید با اقتصاد گره بخورد، خاطر نشان کرد: صنایع دستی این ظرفیت را دارد و تاکنون نیز از جنبههای هویتی نیز مورد توجه بوده و لازم است با حفظ جنبههای هویتی، صنایع دستی را به موضوع اقتصادی مبدلکنیم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی برگزاری نمایشگاه و پارکهای ملی را از راهکارهای نزدیکی حوزه فرهنگ با اقتصاد دانست.
وی با بیان اینکه کاربرد واژه پارک به معنی بوستان برای مراکز توسعه فناوری مناسب نیست، افزود: باید با همکاری فناوران عنوان مناسبتری را برای آن برگزینیم.
به گفته وی، واژه پردیس برای مجتمعهای دانشگاهی به کار برده میشود و نمیتوان آن را برای پارکهای فناوری استفاده کرد و باید واژهای متمایز از پردیس به کار برد.
حداد عادل با تاکید بر فرهنگسازی در زمینه خرید صنایع دستی، اظهار کرد: لازم است به گونهای در این زمینه فرهنگسازی کرد که آثار هنری در زندگی مردم وارد شود و همه مراکز دولتی و فرهنگی و علمی مزین به آثار هنری شود. این کاری است که در دنیا انجام میشود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی گفت: در مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام مقرر شده است بخشی از هزینههای ساخت یک ساختمان به خرید آثار هنری اختصاص یابد تا هم جنبههای هنری حفظ شود و هم هنرمندان تامین درآمد داشته باشند.
وی تاکید کرد: روزی ما به تولید انبوه صنایع دستی میرسیم که تقاضا برای خرید آنها ایجاد شده باشد.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰