انتقاد خالق «گلادیاتور» از برخورد ترامپ با کرونا/ در خانه می‌مانم

به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از ورایتی، با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، هالیوود به بن بست رسیده است. تولیدات تلویزیونی و سینمایی به حالت تعلیق درآمده و صنعت سرگرمی همراه با میلیون‌ها نفر شاغل در مشاغل دیگر بیکار شده‌اند. همه اینها در راستای رعایت فاصله اجتماعی است که […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از ورایتی، با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، هالیوود به بن بست رسیده است. تولیدات تلویزیونی و سینمایی به حالت تعلیق درآمده و صنعت سرگرمی همراه با میلیون‌ها نفر شاغل در مشاغل دیگر بیکار شده‌اند. همه اینها در راستای رعایت فاصله اجتماعی است که برای جلوگیری از گسترش کرونا ضروری است.
یکی از پروژه‌هایی که متوقف شده «آخرین دوئل» به کارگردانی ریدلی اسکات است که درامی در قرن چهاردهم میلادی در فرانسه با بازی مت دیمون و بن افلک است. تولید فیلم همین ماه در حالی متوقف شد که فیلمبرداری آن در خارج از کشور شروع شده بود و احتمالاً کار زمانی دوباره شروع می‌شود که همه چیز به وضعیت عادی برگردد. نتیجه امر این است که تاریخ اکران فیلم که از سوی استودیو قرن بیستم برای اواخر امسال برنامه ریزی شده بود، ممکن است تغییر کند.
اسکات این حرکت را معقول خوانده است. این کارگردان ۸۲ ساله پرکار که سازنده فیلم‌هایی چون «بیگانه»، «گلادیاتور»، «بلید رانر» و «مریخی» است اکنون به خانه‌اش در لس‌آنجلس برگشته و خبرها را دنبال می‌کند. وی حرف‌های زیادی برای گفتن درباره سیاستمداران- از ترامپ تا بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا دارد- که هر یک به شیوه خود سعی دارند تا این بیماری همه‌گیر را مهار کنند.
ریدلی اسکات در گفت‌و گویی با ورایتی دراین باره سخن گفته است.
* آخرین خبرها درباره «آخرین دوئل» چیست؟
کاملاً معقولانه، ادامه کار را متوقف کرده‌ایم. پس از یک ماه فیلمبرداری در فرانسه کار را متوقف کردم و به نظرم زمان این کار بود. ما یک ماه آنجا بودیم و همه چیز فوق‌العاده بود. دوره زمانی ۱۳۶۰ میلادی یعنی ما به دوره قرون وسطای فرانسه بازگشتیم و این به نوعی جالب بود. حدود دو هفته پیش، ما تصمیم گرفتیم کار را متوقف کنیم زیرا احمقانه بود که بخواهیم ادامه بدهیم و منتظر باشیم تا یک رویداد اجتناب ناپذیر رخ دهد. قرار بود به ایرلند برویم و یک وقفه طبیعی بود، بنابر این من گفتم خوب چرا همینجای کار متوقف نشویم و منتظر نمانیم؟
* نظر شما در مورد نحوه برخورد سیاستمداران با بحران ویروس کرونا چیست؟
مخصوصاً در مورد این مرد سر نارنجی که دارد کشور را مدیریت می‌کند، برای خودش دیوانه‌ای است مگر نه؟ اندرو کوئومو (فرماندار نیویورک) برای خودش اسمی به هم زده و مسلماً خودش را شناخته‌شده کرده است. با نگاه به جهانی‌سازی سیاستمدارانی که دنیا را اداره می‌کنند، نیمی از اوقات دنیا توسط احمق‌ها و نصف دیگر توسط دیکتاتورها اداره می‌شود و فقط چند رهبر به درد بخور وجود دارد. هیچکس نمی‌خواهد وارد سیاست بشود. اگر کسی عقلی داشته باشد اصلاً خودش نمی‌خواهد وارد سیاست بشود! مگه نه؟
* برای اینکه رهبران متفاوت عمل کنند، چه پیشنهادی دارید؟
من بچه جنگم. در سال‌های جنگ، ما سهمیه‌بندی داشتیم. مردم نمی‌توانستند به غذا بپردازند، ما با کوپن و ثبت نام می‌توانستیم چیزهای محدودی بخریم. حالا هم باید همین کار انجام شود زیرا مردم دارند یک عالم غذا می‌خرند و بعد همه این غذاها پوسیده می‌شود. در انگلستان هم بوریس جانسون باید به فکر بیفتد چون در انگلستان الان داریم با آی‌فون صحبت می‌کنیم که می‌تواند یک توزیع‌کننده ایده‌آل برای محدود کردن چیزی باشد که می‌توانیم هر بار در مغازه‌ها بخریم. از این طریق می‌توان نظم داشت. باید نظم و آرامش وجود داشته باشد.
* فکر می‌کنید رسانه‌ها چطور باید مدیریت شوند؟ تفاوت بین خبرهای شبکه‌های خبری متفاوت، وحشتناک است.
بله، دیوانگی است. هنوز فکر می‌کنم سی‌ان‌ان بهترین است و کارمندانش ناراحت هستند چون وضعیت درست مدیریت نمی‌شود.
* فکر می‌کنید باید چه کاری برای گسترش بیماری کرد؟
اگر برای مدت زمان تعیین‌شده خانه بمانیم آن‌ها می‌توانند مدیریت کنند و می‌فهمند چه اتفاقی دارد می‌افتد. نکته جالب این است که برای بیشتر مردم تجربه یک آنفلوانزای متوسط تا شدید خواهد بود و آدم‌های مسنی مثل من باید حواس‌شان بیشتر باشد. و من حواسم هست. خیلی محتاط هستم و می‌خواهم برگردم و فیلمم را با مت دیمون تمام کنم.
* برای گذر زمان کار خاصی انجام می‌دهید؟
من یک نقاش حسابی هستم. از ۱۰ سال پیش نقاشی را شروع کردم. ریشه من در مدرسه هنر است. همه وقتم را دارم نقاشی می‌کنم.