انواع محصولات لبنی در شرکت شیر پگاه زنجان تولید می شود
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، مهندس امیر کلامیفرد در گفتگویی با اشاره به تاریخچه تاسیس و فعالیت شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان، افزود: این شرکت در سال ۱۳۵۷ در زمینی به مساحت ۷۲ هزار و ۵۶۳ مترمربع آغاز و پس از انجام عملیات ساختمانی و نصب ماشینآلات آن در بهمنماه ۱۳۶۴ با ظرفیت تولید و […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، مهندس امیر کلامیفرد در گفتگویی با اشاره به تاریخچه تاسیس و فعالیت شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان، افزود: این شرکت در سال ۱۳۵۷ در زمینی به مساحت ۷۲ هزار و ۵۶۳ مترمربع آغاز و پس از انجام عملیات ساختمانی و نصب ماشینآلات آن در بهمنماه ۱۳۶۴ با ظرفیت تولید و فرآوری ۷۵ تن شیر راهاندازی شد.
وی تصریح کرد: پگاه زنجان در ابتدا وابسته به شرکت تهیه و توزیع شیر ایران بود که با اجرای تبصره یک مصوبه شورای انقلاب و ادغام آن در شرکت سهامی صنایع شیر ایران به مجموعه کارخانههای تابعه این شرکت پیوست.
این مسئول ادامه داد: شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان فعالیت خود را با هدف تولید شیر و فرآوردههای شیری پاستوریزه و استریلیزه مورد نیاز بازارهای داخلی بدون وابستگی به خارج از کشور و با تلاش بیوقفه کارکنان آن آغاز کرد، به همین دلیل در تکنولوژی و ماشینآلات تولید و بستهبندی محصولات تغییراتی صورت پذیرفت، به طوری که شیر تازه جایگزین شیر خشک شد و شیر پاستوریزه و سایر فرآوردههای شیری از شیر خام تازه گاو تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیرعامل شیر پگاه زنجان با بیان اینکه هماکنون این مجموعه با نیروی انسانی متعهد و متخصص توانسته است با دریافت روزانه ۱۲۰ تن شیر به تولید محصولات خاص در کشور از جمله ماست چکیده یونانی، کره و ماست چکیده موسیردار بپردازد، اظهار کرد: در راستای ایجاد اعتماد مشتری و رضایت آنان، شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان موفق به اخذ گواهینامههای مختلف ملی و بینالمللی از قبیل IS0 14001 ،ISO 9001 ،HACCP ، ISO 22000،ISO 18001 ،ISO 10002 ، ISO 17025 در رابطه با کیفیت، استاندارد و تولید غذای ایمن و سالم از سازمانها و مراجع ذیصلاح قانونی ش ده است.
شرکت شیر پگاه زنجان چندین سال مقام برتر تولیدکننده و صادرکننده مواد غذایی را کسب کرده است
کلامیفرد متذکر شد: شرکت شیر پگاه زنجان چندین سال مقام برتر تولیدکننده و صادرکننده مواد غذایی را کسب کرده است و به عنوان شرکت سرآمد تولید فرآوردههای شیری در استان و تحت عنوان رتبه اول گروه صنایع غذایی و آشامیدنی در بین ۵۰۰ شرکت بزرگ و برتر ایرانی با هدف ترویج مصرف شیر و فرآوردههای آن، مشتریمداری و جامعه سالم فعالیت کند.
وی با اشاره به فعالیتها و ظرفیتهای شرکت شیر پگاه زنجان، بیان کرد: تنوع فعالیت و ظرفیت تولید اعم از دریافت شیر و تولید و ظرفیت واقعی ۱۵۰ تن در روز، امکانات خطوط تولید، توانمندیها، ظرفیت لجستیکی و مراکز فروش، تولید انواع محصولات پاستوریزه و استریلیزه و ماستهای چکیده و لبنه با دستگاهها و تکنولوژی روز دنیا که در کشور و دنیا بینظیر است.
کلامی فرد با بیان اینکه در شناسایی نیازها و انتظارات مشتریان و تولید با ظرفیت کامل و نیز شناسایی دقیق بازار به دست مشتریان پگاه زنجان ظرفیت لجستیکی بالایی دارد، گفت: فروشگاههای زنجیرهای و توزیع مویرگی در همه مغازهها از فعالیتهای گسترده این مجموعه در زمینه فروش محصولات تولیدی است.
مدیرعامل شیر پگاه زنجان با اشاره به تنوع محصولات و معرفی گروه محصولات شرکت شیر پگاه زنجان، افزود: محصولات پاستوریزه (شیر / انواع دوغها / کره / انواع ماستهای ست / ماست موسیردار و چکیده / کشک)، محصولات استریلیزه (انواع شیر و شیرهای طعمدار / خامه / دوغ)، محصول خاص و شاخص ماست یونانی کمچرب و پرچرب، ماست چکیده موسیردار، کشک طعمدار (نعنا و پیازداغ) و دوغ استریل پاکتی ویژه صادرات (انحصار پگاه زنجان) تولید میشود.
کلامی فرد در خصوص برنامه این شرکت در زمینه صادرات محصولات لبنی، گفت: برنامه شرکت پگاه زنجان در حوزه صادرات، ارزیابی و شناخت نیاز بازارهای هدف در منطقه و حوزه کشورهای اوراسیا با محصولاتی از قبیل خامه فریز شده، محصولات استریل در انواع مختلف، توسعه فرمولاسیون محصولات هدف صادرات بر اساس نیاز کشورهای مقصد است.
وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و اقدامات این شرکت در ایام بیماری کرونا، یادآور شد: در این ایام شیوع بیماری کرونا، شرکت پگاه زنجان با رعایت پروتکلهای سختگیرانه در فضای شرکت و با حضور مستمر و دائم به منظور ایجاد سلامتی برای شهروندان ایران اسلامی، نسبت به توزیع رایگان بیش از ۱۰ هزار پاکت شیر در بین مدافعان سلامت اقدامی بزرگ انجام داده است.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه زنجان ادامه داد: شرکت صنایع شیر ایران به مناسبت ۶۶ امین سالگرد تاسیس با اجرای طرح «جشنواره عید تا عید پگاه / جشنواره ۶۶ پگاه» به توزیع ۶۶ بسته محصولات پگاه در بین شهروندان کمدرآمد اقدام کرده است.
سرانه تولید شیر در ایران ۱۱۰ کیلوگرم بوده و تقریباً مشابه سایر کشورها است
کلامیفرد در ادامه سرانه مصرف شیر در ایران را با سایر کشورهای جهان مقایسه کرد و گفت: کشور فنلاند در شمال اروپا، بیشترین مصرف شیر را در جهان دارد و هر شهروند این کشور به طور متوسط سالانه ۳۶۱ کیلوگرم شیر مصرف میکند. در کشورهای اروپایی بهویژه غرب اروپا، سرانه مصرف شیر ۲۰۰ کیلوگرم در سال است.
وی تصریح کرد: سرانه تولید شیر در ایران ۱۱۰ کیلوگرم بوده و تقریباً مشابه سایر کشورها است. در کشورهای پیشرفته، سرانه مصرف شیر به ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم میرسد، در حالی که سرانه مصرف شیر در ایران ۳۰درصد پایین تر از سرانه جهانی است.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه زنجان با بیان اینکه در این زمینه صرفاً توصیه پزشکان کافی نبوده و افزایش سرانه مصرف یک اقدام عملی جمعی در کل اجتماع را نیاز دارد، اظهار کرد: این اقدام میتواند از قبیل حرکت تبلیغاتی رسانه ملی، ارائه آموزشهای متناسب با سال تحصیلی در همه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش، همکاری ارگانهای مختلف، وزارت بهداشت و درمان و … در معرفی محصولات سلامت بخش شیر و محصولات وابسته، حمایتهای مالی توسط بانکها و تسهیلات مالی ارزانقیمت به شرکتهای تولیدی به منظور کاهش هزینههای تولیدی، فراگیر کردن شیر مدارس در همه استانها، حمایتهای ویژه دولت در جهت ارائه تسهیلات تشویقی به مصرفکنندگان نقش امنیت غذایی در پیشگیری از بیماریها، میتواند از جمله برنامهها برای افزایش سرانه مصرف شیر مورد توجه قرار گیرد.
کلامی فرد با اشاره به اینکه به دلیل بروز بیماری نوپدید کووید ۱۹، بحث ناامنی غذایی جزو مباحثی است که باید مورد توجه دولتها و سیاستگذاران قرار گیرد، به بررسی عوامل موثر بر بروز ناامنی غذایی پرداخت و با بیان اینکه مطالعات مختلف ارتباط مستقیم ناامنی غذایی را با کمبود دریافت مواد مغذی ضروری، کمبود دریافت میوهها و سبزیها شیر و لبنیات و الگوهای غذایی با سطح سلامت پایین را نشان دادهاند، گفت: به این ترتیب افراد یا جمعیتهای مبتلا به ناامنی غذایی، در معرض تاثیرات منفی ناشی از آن بر سطح سلامتی خود هستند و به طور کلی به نظر میرسد که الگوی غذایی افراد بالغ مبتلا به ناامنی غذایی (بهویژه زنان) در مقایسه با جمعیتهای دارای امنیت غذایی عمدتاً به صورت پرشکر و پرچرب و حاوی غذاهای ارزانقیمت با دانسیته انرژی بالا اما کمارزش از نظر ریزمغذیها است.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه زنجان با بیان اینکه امنیت غذایی بر اساس آخرین تعریف توافق شده بینالمللی به معنی دسترسی همه افراد جامعه در همه اوقات به غذای کافی برای یک زندگی فعال و سالم است، افزود: بنابراین امنیت غذایی به فراهم بودن غذا، دسترسی مطلوب به غذا در سطح خانوار و اطمینان از بهرهبرداری مناسب آن توسط افراد وابسته است. پس آگاهی از سبد مطلوب غذایی و رعایت نکات آن میتواند در هر دو سطح سیاستگذاری و عمومی راهگشا باشد.
کلامی فرد ادامه داد: برخی مطالعات همبستگی بین کوتاهی قد و یکی از مقیاسهای ناامنی غذایی را نشان دادهاند و برخی دیگر قادر به مشاهده ارتباط آماری معنیداری بین وضعیت امنیت غذایی و کوتاهی قد کودکان نبودهاند. همچنین زنان و مردان ناامن غذایی، نسبت به گروه امن غذایی دارای بعد خانوار بیشتر و تعداد فرزندان بیشتر هستند اما مطالعه دیگری نشاندهنده نبود ارتباط آماری معنیدار بین وضعیت امنیت غذایی و تعداد فرزندان بوده است.
شیر به دلیل دارا بودن چربی، پروتئین و انواع ویتامینها، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است
همچنین مدیر روابط عمومی شرکت شیر پگاه زنجان با بیان اینکه شیر به دلیل دارا بودن چربی، پروتئین، کربوهیدرات، مواد معدنی و انواع ویتامینها، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، تاکید کرد: بسیاری از نیازهای تغذیهای بدن در این محصول وجود دارد. به عنوان مثال، شیر گاو حاوی ۲۲ تا ۲۹ درصد کلسیم مورد نیاز بدن انسان است (میزان مورد نیاز کلسیم روزانه حدود ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیگرم است).
سمیه میری، روز جهانی شیر را به عنوان یک روز مهم در حوزه صنعت شیر عنوان کرد و افزود: تاریخچه نامگذاری روز جهانی شیر به سال ۲۰۰۱ باز میگردد؛ در بسیاری از کشورهای جهان، روز اول ژوئن یا روزهایی نزدیک به این تاریخ به عنوان روز ملی شیر نامگذاری شده بود؛ از این رو، سازمان کشاورزی و خوار و بار ملل متحد این تاریخ را به عنوان روز جهانی شیر نامگذاری کرد.
وی تصریح کرد: علت انتخاب یک روز خاص به نام روز جهانی شیر، بالا بردن سطح آگاهی عمومی در مورد اهمیت شیر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و تأکید مجدد بر اهمیت صنعت شیر و لبنیات است.
اضافه کردن میوه یا عسل به شیر چیزی از خاصیت این ماده مغذی کم نمیکند
مدیر کیفیت شرکت شیر پگاه زنجان نیز با بیان اینکه شیرهای طعمدار برای افرادی که طعم شیر را دوست ندارند یا بچههایی که برای خوردن شیر بهانه میتراشند، بسیار مناسب است، تصریح کرد: اضافه کردن میوه یا عسل به شیر چیزی از خاصیت این ماده مغذی کم نمیکند. البته اضافه کردن کاکائو به شیر تا حدی موجب جذب نشدن کلسیم میشود. به همین خاطر پیشنهاد میکنیم در صورتی که مایل به استفاده از شیر کاکائو هستید، میزان کاکائو موجود در شیر را کمتر کنید و شیر کاکائوی رقیق بنوشید.
مهندس فرشته کلانتری با اشاره به اینکه یکی از مهمترین تفاوتهای شیرهای طعمدار و معمولی، شکر فراوان موجود در این محصولات است، خاطرنشان کرد: میزان شکر افزوده شده به شیرهای طعمدار، با توجه به نوع طعمدهنده موجود در آن، نسبتاً زیاد و معمولاً بین ۴ تا ۸ درصد است. این شکر برای ایجاد طعم شیرینتر به این شیرها اضافه میشود تا کودکان و افرادی که تمایل چندانی به مصرف شیر ندارند، بتوانند طعم آن را بهتر تحمل کنند. به طور کلی، بیشتر افراد به سادگی طعمهای شیرین را میپذیرند و اصولاً شیرهای طعمدار هم با هدف تنوع بخشیدن به سبد غذایی خانوار و تامین سلیقه غذایی افراد پا به بازار گذاشتهاند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰