ایمپلنت و کاشت دندان در سعادت آباد/ مرکز ایران ایمپلنت
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، دندانها دارای عمر مفیدی هستند و پس از گذشت چندین سال از زندگی فرد با وجود تمام مراقبتهایی که در رابطه با دندان صورت میگیرد، باز هم خراب میشوند و مشکلاتی در آنها به وجود میآید، اما افرادی که مراقبتهای بیشتری در خصوص دندانهای خود انجام میدهند و یا جنس […]
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، دندانها دارای عمر مفیدی هستند و پس از گذشت چندین سال از زندگی فرد با وجود تمام مراقبتهایی که در رابطه با دندان صورت میگیرد، باز هم خراب میشوند و مشکلاتی در آنها به وجود میآید، اما افرادی که مراقبتهای بیشتری در خصوص دندانهای خود انجام میدهند و یا جنس دندانهای بهتری دارند، در زمان دیرتری با این مساله مواجه میشوند.
به هر حال خراب شدن دندانها و یا پوسیدگی آنها مسألهای نیست که بتوان از آن فرار کرد. از این رو درمان و ترمیم دندانها برای همه افراد امری حیاتی و مهم است و با ترمیم دندانهای خراب، اشخاص بهتر میتوانند به زندگی خود ادامه دهند.
امروزه روشهای مختلفی برای ترمیم دندان و یا حفظ زیبایی دندان وجود دارد. به عنوان مثال: ارتودنسی، پر کردن دندان، پروتز دندانی، لمینت، کامپوزیت و ایمپلنت دیجیتال همگی از راههای درمانی و زیبایی دندانها هستند.
ایمپلنت از جمله روشهایی است که به کار گیری و استفاده از آن برای اشخاصی که به ترمیم دندان نیاز دارند، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ایمپلنت از پایههای فلزی و تاج تشکیل شده است که پایههای فلزی آن در لثه و استخوان فک پیچ میشود و سپس روکش ایمپلنت بر روی آن نصب میگردد.
انواع پایه ایمپلنت
پایههای فلزی ایمپلنت از جنس تیتانیوم ساخته میشوند که این فلز با بدن انسان بسیار سازگار است و باعث بروز مشکل نمیشود، اما در مواقع بسیار نادری، ممکن است که افراد به این پایههای فلزی حساسیت نشان دهند که در این صورت استفاده از پایههای فلزی برای چنین افرادی توصیه نمیشود.
پایههای ایمپلنت در انواع دیگری نیز موجود هستند که عبارتند از: پایههای سرامیکی که این پایهها از دی اکسید زیرکونیا ساخته میشوند و با بدن انسان کاملاً سازگار هستند. همچنین لازم به ذکر است که این پایهها هیچ گونه حساسیت و مشکلی را برای افراد ایجاد نمیکنند و زیبایی بیشتری را به دندانها میبخشند.
انواع ایمپلنت از نظر اندازه
همان طور که پایهها دارای انواع مختلفی هستند، ایمپلنت نیز دارای انواع مختلفی میباشند که عبارتند از:
ایمپلنت معمولی: این نوع از ایمپلنتها به صورت دو تکه هستند که از پایه و اباتمنت تشکیل شده اند و توسط پیچ به هم متصل میگردند. انواع معمولی ایمپلنت دارای قطر ۳ الی ۵ میلی متر هستند.
مینی ایمپلنت: قطر مینی ایمپلنتها حدود ۱.۸ الی ۳.۳ میلی متر است و استفاده از آنها برای جایگذاری کردن دندانهای کوچکتر مناسب است. این نوع ایمپلنتها برای ثابت کردن دندانهای مصنوعی نیز بسیار مناسب هستند. برای کاشت مینی ایمپلنتها به جراحی کمتری نیاز است و برای جوش خوردن به استخوان فضای کمتری را اشغال میکنند.
میکرو ایمپلنت: ایمپلنتهای از نوع میکرو در مقایسه با انواع مینی ایمپلنت کوچکتر هستند و کاربرد آنها نیز کمتر میباشد. تنها در مواقعی میتوان از این نوع استفاده کرد که فضای بسیار کمی موجود باشد.
انواع ایمپلنت بر اساس شکل
ایمپلنت ساب پریواستیل: برای استفاده از این مدل باید داربستهای فلزی شکلی بر روی استخوان فک نصب شوند و سپس پایه ایمپلنت به جای قرار گرفتن در داخل استخوان بر روی استخوانهای فک و در زیر لثه قرار میگیرد به صورتی که بخشی از آن از بافت لثه بیرون میماند تا در جای خود ثابت شود. به کار گیری این مدل برای افرادی که دارای استخوانهای محکمی نیستند و یا امکان پیوند استخوانی برای آنها وجود ندارد، بسیار مناسب است.
ایمپلنت اندو استیل: این مدل به صورت دو مرحلهای است و از جمله پرکاربرد ترین انواع ایمپلنت است. برای استفاده از این مدل به جراحی نیاز میباشد و به این صورت ایمپلنت در داخل استخوان قرار داده میشود. ایمپلنتهایی که به صورت رزوه دار، تیغه دار، صاف و یا استوانهای هستند، از این نوع میباشند.
ایمپلنت یک مرحلهای: این مدل به صورت یک قطعه بلند است که در زمان نصب بر روی لثه قسمتی از آن از لثه خارج میماند. پس از نصب میتوان بخشی از تاج را بدون نیاز به جراحی بر روی آن نصب کرد.
ایمپلنت دو قطعهای: این مدل شباهت زیادی به ایمپلنتهای دو مرحلهای دارد و در این شیوه اباتمنت و ایمپلنت در جراحی ابتدایی تعبیه میگردند. ضعیف بودن این مدل در برابر فشار را میتوان به عنوان مهمترین عیب آن دانست. به همین دلیل نصب این مدل باید با دقت زیادی انجام شود تا در جوش خوردن پایه و فک مشکلی ایجاد نکند.
انواع ایمپلنت بر اساس نوع کاشت
ایمپلنتها بر اساس نوع کاشت نیز دارای انواع مختلفی هستند که عبارتند از:
ایمپلنت فرو رونده: این مدل از رایجترین مدلهای ایمپلنت است که در آن از استوانه و یا پیچ برای قرار گرفتن در استخوان فک استفاده میشود. پیچهایی که در این مدل استفاده میشود از نظر ارتفاع و عرض دارای انواع مختلفی است و بر روی هر کدام از ایمپلنتها میتوان یک و یا چند دندان را نصب کرد.
ایمپلنت پریوستیال: این مدل دارای قالبی فلزی است که در زیر لثه قرار داده میشود و در استخوان فک ثابت میگردد. این قالبهای فلزی برای نگه داشتن دندان به کار برده میشوند.مدل پریوستیال برای افرادی که دارای ارتفاع استخوانهای کوتاهی هستند بسیار مناسب است.
ایمپلنت با چارچوب راموس: از این مدل ایمپلنت زمانی استفاده میشود که استخوان فک پایین فرد برای استفاده از ایمپلنت بسیار نازک باشد. در این صورت چارچوب راموس در قسمت عقبی استخوان فک و در نزدیکی چانه قرار داده میشود.
انواع ایمپلنت بر اساس متصل کننده ها
ایمپلنتها بر اساس شکل سرشان هم دسته بندی میگردند که انواع آنها در این خصوص عبارتند از:
متصل کننده شش ضلعی داخلی: این مدل از متصل کننده به صورت شش ضلعی هستند و به صورت سوراخی در سر ایمپلنت وجود دارند که دندانپزشک اباتمنت را در آنها پیچ میکند.
متصل کننده شش ضلعی خارجی: این مدل از متصل کننده ها نیز در قسمت سر ایمپلنت قرار میگیرند.
متصل کننده هشت ضلعی داخلی: متصل کننده هشت ضلعی نیز در به صورت سوراخی در سر ایمپلنت قرار میگیرند و دندانپزشک اباتمنت را در آنها پیچ میکند.
هزینه ایمپلنت چه قدر است؟
با توجه به موارد ذکر شده در قسمت فوق و انواع ایملپنت هایی که در این مطلب به شما عزیزان معرفی کردیم، باید در این رابطه بگوییم که هزینه ایمپلنت متأثر از عوامل ذکر شده در قسمتهای فوق و عوامل دیگری است و زمانی میتوان این هزینه را به صورت دقیق محاسبه کرد که تمامی این عوامل تأثیر گذار مشخص گردند. به عنوان مثال: برخی از این عوامل عبارتند از:
انواع ایمپلنت استفاده شده برای فرد
جنس پایه ایمپلنت و نوع آن
تعداد دندانهایی که شخص قصد ایمپلنت کردن آن را دارد
ایمپلنت شدن فک بالا ویا فک پایین
جراحیهایی که برای کاشت ایمپلنت مورد نیاز باشند
نحوه کاشت ایمپلنت
دستمزد جراح و دندانپزشک مربوطه
هزینه و درصد دریافتی کلینیک درمانی
موقعیت جغرافیایی کلینیک و شهر و استان
تهران، شهرک غرب رو به روی اریکه ایرانیان کوچه عباس اناری ساختمان ۱۰۷ طبقه دوم واحد ۸
مشاوره آنلاین: ۰۹۱۹۸۱۴۹۰۰۲
تلفن: ۰۲۱۸۶۱۲۸۳۴۷
سایت: Iranimplantcenter.com
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و سردبیر پرس در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰