بحران کرونا فرصتی برای هوشمندسازی ادارات قم است
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، بهرام سرمست بعد از ظهر سهشنبه در جلسه شورای راهبردی مدیریت و دولت الکترونیک استان قم که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم استفاده از خدمات غیرحضوری برای ارباب رجوع و حفظ فاصله اجتماعی در مراکز اداری، توسعه دولت […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، بهرام سرمست بعد از ظهر سهشنبه در جلسه شورای راهبردی مدیریت و دولت الکترونیک استان قم که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم استفاده از خدمات غیرحضوری برای ارباب رجوع و حفظ فاصله اجتماعی در مراکز اداری، توسعه دولت الکترونیک و هوشمند سازی ادارات امری ضروری است.
وی ادامه داد: توسعه دولتها در بستر الکترونیکی کردن خدمات در دستگاههای اجرایی حاصل میشود و استقرار خدمات الکترونیکی هم با ایجاد ساختارهای نرمافزاری و سختافزاری لازم محقق خواهد شد.
استاندار قم افزود: وجود شبکه الکترونیکی دولت در دستگاههای اجرایی، فرهنگسازی ارائه خدمات الکترونیکی و استفاده مردم از این خدمات باید نهادینه شود و روشهای سنتی کنار گذاشته شود.
مدیران پیشتاز بهرهگیری از خدمات الکترونیکی
وی در بخش دیگری از سخنان خود تبلور مدیریت نوین را در الکترونیکی شدن خدمات دانست و گفت: مدیران اجرایی و دستگاههای دولتی پیشتاز بهرهگیری از خدمات الکترونیکی باشند و در مسیر حرکت الکترونیکی خدمات گام بردارند.
سرمست افزود: برنامه جامع اصلاح نظام اداری در دولت تدبیر و امید تدوین شده است که شامل ۱۰ اولویت بوده که دومین اولویت آن الکترونیکی کردن خدمات دولتی و هوشمند سازی این خدمات است.
وی تصریح کرد: ساختارهای فنی و ظرفیتهای دولت الکترونیک در قم آماده است و اصلاح نگرش و تشویق برای استفاده از این خدمات مهمترین عامل در توسعه خدمات الکترونیک در قم است که در این راستا دستگاههای اجرایی باید برنامه جامع عملیاتی ارائه دهند و در پایان گزارش عملکرد هر دستگاه در این زمینه مورد ارزیابی قرار میگیرد.
شناسه دار کردن خدمات الکترونیک در قم
استاندار قم با اشاره به برخی الزامات الکترونیکی شدن خدمات دولتی در قم بیان کرد: تدوین برنامههای اجرایی و تعیین برنامههای اولویتدار تحقق الکترونیک، شناسه دار کردن خدمات الکترونیکی دستگاه اجرایی و تهیه و ابلاغ استانداردهای فنی و مدیریتی از برنامه مدیریتی استان برای قدم در الکترونیکی کردن خدمات است.
وی افزود: اعطای جایزه دولت الکترونیک به دستگاههای موفق و تهیه برنامه فرهنگسازی و توانمندسازی مردم و کارکنان در استفاده از خدمات الکترونیکی از دیگر برنامههای مدیریت استان برای تحقق دولت الکترونیکی در قم است.
توجه به خدمات نوین بانکداری
سرمست به برخی خدمات نوین الکترونیکی در بانکها اشاره کرد و گفت: با وجود سامانهها و برنامههای کاربردی متعدد در این زمینه باید آموزشهای لازم برای استفاده مردم از خدمات صورت گیرد تا در شرایط درگیری با بحران کرونا ضمن تسهیل در ارائه خدمات بانکی به مردم شاهد عدم تجمع مردم در سطح جامعه باشیم.
به گفته وی، استقرار میز خدمت الکترونیکی و ایجاد نظام استناد پذیری الکترونیکی از جمله اولویتهای توسعه الکترونیکی در قم است که در ایام قرنطینه خانگی و بستر مناسب برای توسعه این خدمات باید نهادینه شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰