برای آموزش دانش آموزان مناطق محروم کرمانشاه به ۳۰۰۰ دستگاه “تبلت” نیاز است
سردبیر/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: برای پیشبرد امور آموزشی دانش آموزان مناطق محروم استان در بستر فضای مجازی، نیازمند سه هزار دستگاه تبلت هستیم. هوشنگ بازوند در جلسه شورای استانی نهادهای انقلابی، حمایتی، عمومی و سازمانهای مردم نهاد با دولت که امروز (ششم اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به راهاندازی پویش همدلی بر اساس فرمایشات مقام […]
سردبیر/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: برای پیشبرد امور آموزشی دانش آموزان مناطق محروم استان در بستر فضای مجازی، نیازمند سه هزار دستگاه تبلت هستیم.
هوشنگ بازوند در جلسه شورای استانی نهادهای انقلابی، حمایتی، عمومی و سازمانهای مردم نهاد با دولت که امروز (ششم اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به راهاندازی پویش همدلی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری برای حمایت از آسیب دیدگان اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: خوشبختانه کمکهای خوبی از سوی خیرین در استان کرمانشاه جمعآوری شده و نهادهای انقلابی و حمایتی هم به خوبی پای کار آمدهاند.
به گزارش سردبیر، بازوند از کمک چهار میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای جبران خسارات ناشی از کرونا در استان کرمانشاه نیز قدردانی کرد و یادآور شد: یکی از مهمترین کمکهای بنیاد مستضعفان برای کولبران بود که البته هنوز توزیع نشده است.
بازوند با اشاره به شناسایی حدود ۵۰۰ واحد صنفی و بنگاه اقتصادی که به دلیل شیوع بیماری کرونا سه ماه اجاره آنها عقب افتاده، از بنیاد مستضعفان خواست برای پرداخت بخشی از این اجاره پای کار بیاید و نهادهای دیگر نیز مابقی آن را پرداخت کنند.
به گفته بازوند، نهادهای دیگر از جمله بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و آستان قدس رضوی نیز ظرفیت بسیار خوبی برای حمایت از آسیبدیدگان ناشی از کرونا در شرایط کنونی دارند.
استاندار کرمانشاه همچنین خواستار تهیه سه هزار دستگاه تبلت برای دانش آموزان مناطق محروم استان که اکنون برای آموزش از طریق فضای مجازی نیازمند این تجهیزات هستند شد و گفت: اپراتورهای تلفن همراه از جمله ایرانسل، رایتل و همراه اول در این زمینه پای کار بیایند.
بازوند خاطرنشان کرد: بانکهای استان نیز باید مجوز پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه از بانک مرکزی را اخذ کنند تا افراد خیر بتوانند این تسهیلات را با ارقام یک تا پنج میلیون تومان دریافت کرده و این مبالغ را جهت حمایت از نیازمندان به حساب نهادهای حمایتی واریز کنند.
وی معتقد است، با این شیوه که افراد بتوانند در دورههای بلندمدت اقساط این تسهیلات را پرداخت کنند، بسیاری از خیرین خصوصا آنهایی که کارمند هستند برای کمک به نیازمندان پای کار خواهند آمد.
استاندار کرمانشاه یکی از مهمترین نکاتی که نهادهای حمایتی، انقلابی و سازمانهای مردم نهاد باید به آن توجه کنند را جلوگیری از موازی کاری در توزیع کمکها دانست و یادآور شد: حمایتها نباید بگونهای باشد که برخی چند بار کمک دریافت کنند و برخی حتی یک بار هم چیزی دریافت نکرده باشند.
بازوند تشکیل بانک اطلاعاتی جامع از خانوارهای نیازمند در سطح استان را برای این منظور ضروری دانست.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰