برخورد قضایی با عرضه کنندگان گوشت در فضای مجازی

به گزارش سردبیرپرس از لرستان ، کتر مصطفی زبردست با اشاره به اینکه هرگونه خرید و فروش گوشت در فضای مجازی مورد تایید نیست، اظهارکرد: این اقدام از نظر شرعی و بهداشتی مورد تایید دامپزشکی استان نیست. وی افزود: در حال حاضر زیر ساخت کشتارگاهی در کلیه شهرستانهای استان وجود دارد و ۱۰ کشتارگاه دام […]

به گزارش سردبیرپرس از لرستان ، کتر مصطفی زبردست با اشاره به اینکه هرگونه خرید و فروش گوشت در فضای مجازی مورد تایید نیست، اظهارکرد: این اقدام از نظر شرعی و بهداشتی مورد تایید دامپزشکی استان نیست.
وی افزود: در حال حاضر زیر ساخت کشتارگاهی در کلیه شهرستانهای استان وجود دارد و ۱۰ کشتارگاه دام فعال در استان مبادرت به کشتار دام سبک و سنگین می‌کنند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان با اشاره به اینکه در این کشتارگاهها کلیه نظارت‌های شرعی و بهداشتی توسط ناظرین شرعی و بهداشتی مستقر انجام می‌شود، گفت: در شبکه توزیع بیش از ۱۰۰۰ واحد عرضه‌کننده گوشت قرمز در کلیه شهرستان‌های استان وجود دارد که همگی توسط گشت‌های مواد خام دامی مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند.
دکتر زبردست با اشاره به اینکه اخیرا مشاهده می شود برخی از افراد سودجو در فضای مجازی مبادرت به کشتار و عرضه غیر قانونی گوشت قرمز می‌کنند، خاطر نشان کرد: این اقدام از نظر شرعی و بهداشتی اصلا مورد تایید دامپزشکی استان نیست
 وی گفت: با توجه به ماهیت فساد پذیری سریع گوشت قرمز از کلیه هم استانی‌های عزیز درخواست می‌کنم که نسبت به تهیه گوشت قرمز مورد نیاز خود و خانواده از مراکز مجاز اقدام کنند. 
 مدیرکل دامپزشکی لرستان تاکیدکرد: در جهت صیانت از حقوق شهروندی با افرادی که جهت سودجویی اقدام به کشتار و عرضه غیرمجاز گوشت در فضای مجازی کنند برابر با قانون با هماهنگی مقام قضائی براساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی برخورد قضائی می‌شود.
۴۶