برداشت ۵۶ هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارم

به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از جهاد کشاورزی، مجتبی اسکندری با بیان اینکه هزار و۱۰۰ سیرکار طارمی مشغول برداشت سیر هستند، گفت: امسال از هزارو ۴۰۰ هکتار مزارع طارم سیر برداشت می‌شود که این آمار نسبت به سال قبل ۴۰۰ هکتار کاهش یافته است. وی اظهار کرد: مشکلات فروش شامل بازار و قیمت […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از جهاد کشاورزی، مجتبی اسکندری با بیان اینکه هزار و۱۰۰ سیرکار طارمی مشغول برداشت سیر هستند، گفت: امسال از هزارو ۴۰۰ هکتار مزارع طارم سیر برداشت می‌شود که این آمار نسبت به سال قبل ۴۰۰ هکتار کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: مشکلات فروش شامل بازار و قیمت سال گذشته علت کاهش تولید این محصول است و ۳۰ درصد محصول سیر کشور در طارم تولید می‌شود وبیش از نیمی از تولیدات به کشورهای روسیه و عراق و استان‌هایی نظیر گیلان و مازندران، تهران، همدان، کردستان و قزوین صادر می‌شود.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان طارم ارقام سیر کشت شده را سیر محلی طارم، سیر صورتی، سیر قرمز، سیر سفید و رقم آذر شهراعلام کرد و افزود: به طور متوسط درهرواحد از سطح ۴۰ تن سیربرداشت می‌شود.
اسکندری تاکید کرد: شهرستان طارم تولید کننده حدود ۳۰ در صد سیر کشور است و برداشت ۵۶ هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارم استان زنجان آغازشد.