بررسی وضعیت بهداشتی درمانی شهرستانهای غرب کرمانشاه در راستای ارتقای شاخص ها
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، این نشست به دنبال بازدید مسوولان از بخش های بیمارستانی شهرستان های قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب برگزار شد. بر پایه این گزارش در ادامه تصمیم های لازم در راستای تامین تجهیزات، امکانات و داروهای مورد نیاز مراکز بهداشتی درمانی شهرستان های غربی استان انجام شد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه […]
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، این نشست به دنبال بازدید مسوولان از بخش های بیمارستانی شهرستان های قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب برگزار شد. بر پایه این گزارش در ادامه تصمیم های لازم در راستای تامین تجهیزات، امکانات و داروهای مورد نیاز مراکز بهداشتی درمانی شهرستان های غربی استان انجام شد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه هنگام بازدید از فاز دوم بیمارستان شهدای سرپل ذهاب گفت: سرپل ذهاب در مرکزیت چند شهرستان قرار داشته و بعنوان مرکز ثقل غرب استان در حوزه بهداشت و درمان کارکرد دارد. علی سروش تصریح کرد: برنامه ما این است که علاوه بر وجود امکانات اولیه برای تشخیص بیماریها در قصرشیرین و گیلانغرب، برروی سرپل ذهاب تمرکز داشته و امکانات مناسبی برای تشخیص و درمان که پاسخگوی مراجعین سه شهرستان باشد در سرپلذهاب فراهم شود. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه نماینده مردم حوزه انتخابیه قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی همیشه حامی برنامه های حوزه سلامت بوده اظهار کرد: تلاش ما این است با حمایت مجلس شورای اسلامی بیمارستان ۸۶ تختخوابی سرپلذهاب هرچه سریعتر تکمیل و به بهره برداری برسد و با امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی متخصص پاسخگوی مراجعین باشد. دکتر سروش افزود: فاز دوم بیمارستان شهدای سرپلذهاب تا کنون ۸۰ تا ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ۸۰۰ میلیارد ریال نیز اعتبار برای آن تخصیص یافته و ما تلاش می کنیم در دهه فجر سال آینده به بهره برداری برسد. نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه به همراه معاونین و همکاران خود در شهرستان های غربی کرمانشاه حضور یافته و از بخش بهداشت و درمان این شهرستان ها بازدید و مشکلات را مورد بررسی قرار دادند که قابل تقدیر است. فتح الله حسینی افزود: درمانگاه دهستان حیدریه، مرکز بهداشت و درمانی شهر سرمست، بیمارستان و داروخانه های گیلانغرب و مرکز بهداشت و درمان قصرشیرین از جمله مناطقی بود که مشکلاتشان در این سفر مورد بررسی میدانی و پیگیری قرار گرفت. حسینی تصریح کرد: سرپلذهاب در مرکزیت شهرستان های قصرشیرین و گیلانغرب قرار داشته و به بخشی از مناطق روستایی شهرستانهای ثلاث باباجانی و دالاهو و شهر ریجاب هم خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می دهد از این رو ضرورت دارد که نگاه ویژه ای به این شهرستان شود و بیمارستان ۸۶ تختخوابی هم به سرعت آماده بهره برداری شود. وی ادامه داد: استاندار کرمانشاه نگاه ویژه ای به سرپلذهاب دارد و امیدواریم در مسیر تکمیل پروژه بیمارستان ۸۶ تختخوابی سرپلذهاب اگر کمک و حمایتی نیاز بود، دانشگاه علوم پزشکی استان را حمایت کنند تا هرچه سریعتر این بیمارستان آماده خدمات دهی به مردم شود.
قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب افزون بر۲۲۰ هزار نفر جمعیت و سه بیمارستان دارد اما این مراکز درمانی با کمبود امکانات و نیرو و پزشک مواجهند بطوریکه مردم منطقه برخی اوقات نیاز خود را با سفر به کرمانشاه تامین می کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰