بسیج هیچ مرزی نمی شناسد
یادداشت؛ بسیج هیچ مرزی نمی شناسد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ نوشت: بسیج هیچ مرزی نمیشناسد و اینک بسیج به عنوان یک تفکر برخواسته از ارزشهای انقلاب اسلامی توانسته در میان سایر کشورهای اسلامی هم قد علم کند و موثر واقع شود حجت الاسلام ابوالقاسم علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه […]
یادداشت؛ بسیج هیچ مرزی نمی شناسد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ نوشت: بسیج هیچ مرزی نمیشناسد و اینک بسیج به عنوان یک تفکر برخواسته از ارزشهای انقلاب اسلامی توانسته در میان سایر کشورهای اسلامی هم قد علم کند و موثر واقع شود حجت الاسلام ابوالقاسم علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ در یادداشت ارسالی به «سردبیر پرس» نوشت: امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار بسیجیان، جملات معناداری را در توصیف بسیج فرمودهاند: «بسیج یک فرهنگ است، بسیج یک گفتمان است، بسیج یک تفکّر است. بسیجی بودن فرهنگ مجاهدان گمنام است من اصرار دارم که بسیجی قدر بسیج را بداند، جایگاه بسیج را بشناسد، فلسفه حضور بسیج را بداند. نصیحت اوّل؛ بسیجی بمانید! از خدا کمک بخواهید برای بسیجی ماندن. روحیهی بسیجی، ایمان بسیجی را حفظ کنید. دوّم، قدر خودتان را بدانید. نه اینکه تفاخر کنید؛ نه، خاصیّت بسیجی بودن تفاخر نکردن است، امّا بدانید که خدای متعال به شما توفیق داده چه موضع مهمّی را انتخاب کنید و انتخاب کردهاید؛ قدر این را بدانید.»
این جملات گوهربار رهبر انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت بسیج نشان میدهد که بسیج یک گروه مردمی اثرگذار در سطح کشور است که توانسته توطئههای دشمن را نقش بر آب کند و از سوی دیگر باعث ایجاد امید در دل جوانان برای پیشرفت و ترقی شود. بسیج یعنی تفکری انقلابی که باعث میشود مسیر انقلاب اسلامی بیش از پیش در ریل اصلی اش حرکت کند و تحرکات دشمن هرگز باعث توقف و خطا در مسیر این قطار نشود.
در حال حاضر تمام مساجد کشورمان دارای پایگاه مقاومت بسیج هستند و این کار در راستای فرامین امام خمینی (ره) صورت گرفت که فرمودند مساجد سنگر اسلام هستند. در همین راستا باید گفت که مسجد تراز که به منزله اصلیین سنگر انقلاب است مسجدی است پویا، سرزنده، فعال، انقلابی و تربیتکننده و پیشبرنده.
چنین مسجدی نیز بدون ارکان و ادارهکنندگانی انقلابی و عازم پای کار نظام و انقلاب اسلامی ممکن نخواهد بود. از میان ارکان مسجد نیز دو عنصر امام جماعت و پایگاه مقاومت بسیج است که نقش بیشتری را ایفا میکند. امام جماعت به عنوان مدیر شرعی و طبیعی مسجد و پایگاه مقاومت بعنوان کانون جذب و سازماندهی و انسجامبخشی به نوجوانان و جوانان مومن، متدین، مستعد و انقلابی محل و مسجد که به مثابه بازوان توانمند مسجد و امام جماعت نقشآفرینی میکنند؛ لذا ارتباط تنگا تنگ و همدلی و هم افزایی و همگرایی و وحدترویه این دو عنصر میتواند دیگر ظرفیتهای مسجد را ضمن احیاء، با همپوشانی هم در مسیر رو به رشد و پیشرفت، اثر بخشتر نماید.
در مسیر تمدن نوین اسلامی، جامعهپردازی، امتسازیدولت سازی و در راستای منویات و سیرهی امامین انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم و نیز زمینهسازی ظهور و فرج منجی عالم؛ آنچه قابل توجه و تأمل است ضرورت تحقق و شکلگیری جامعه ناب اسلامی و ولائی و انقلابی است که بسیج تلاش کرده در سطح محلات و پایگاههای مقاومت در مساجد سراسر کشور، با جذب جوانان و نوجوانان انقلابی، آنان را در این مسیر هدایت کند تا باعث رشد و توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در سطح کلان کشور و همچنین خارج از مرزهای کشورمان شوند.
به همین دلیل میتوان گفت که بسیج هیچ مرزی نمیشناسد و اینک بسیج به عنوان یک تفکر برخواسته از ارزشهای انقلاب اسلامی توانسته در میان سایر کشورهای اسلامی هم قد علم کند و موثر واقع شود، همانطور که در عراق و سوریه با تشکیل گروههای بسیج مردمی شاهد نابودی گروهک داعش بودیم، اینک همین گروههای بسیجی میتوانند در برابر توطئههای دشمن ایستادگی کنند و نگذارند که استکبار جهانی در سطح منطقه نفوذ کند و برای مسلمانان ایجاد دردسر کند.
بسیج یک تفکری است که چندین دهه از تشکیل آن میگذرد و هر دهه، با روشهای مختلف در تلاش برای حراست از ارزشهای انقلاب اسلامی و همچنین اسلام ناب محمدی است و به همین دلیل دشمن از چنین تفکری هراس دارد چرا که آن را مانعی بر سر اهداف خود میبیند، اما باید بداند که بسیج و بسیجی تا ابد مانع از تحقق بخشی توطئههای آنان خواهند شد و این انقلاب اسلامی تحویل صاحب اصلی اش یعنی امام زمان «عج» خواهد شد.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰