بیش از ۱۷ هزار تن انواع آبزیان امسال در کرمانشاه تولید شد

سهراب صحرایی روز پنجشنبه در گفت و گو با سردبیرپرس افزود: این میزان آبزیان پرورشی از ۵۲۹ استخر پرورش ماهی در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود پنج درصد افزایش را نشان می‌دهد. وی با بیان اینکه در راستای برنامه های جهش تولید سال جاری […]

سهراب صحرایی روز پنجشنبه در گفت و گو با سردبیرپرس افزود: این میزان آبزیان پرورشی از ۵۲۹ استخر پرورش ماهی در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود پنج درصد افزایش را نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه در راستای برنامه های جهش تولید سال جاری بیش از ۶۰ استخر ذخیره آب کشاورزی با ظرفیت تولید ۵۵۵ تن در استان کرمانشاه ماهی دار شده است اضافه کرد: در این راستا یک باب مزرعه پرورش ماهی در استان نسبت به نصب تجهیزات ازن ژنراتور و تزریق اکسیژن (نانوحباب) اقدام کرد و پیش بینی می شود با نصب این دستگاه میزان ۵۰ تن به ظرفیت تولید این مزرعه افزوده شود.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه ادامه داد: براساس برنامه (هفتم توسعه) پیش بینی می شود تا پایان سال ۲۲ هزار و ۷۸۷ تن انواع آبزیان در استان کرمانشاه تولید و روانه بازار مصرف شود که در مقایسه با پارسال بیش از یک هزار تن افزایش را نشان می دهد.
صحرایی یادآور شد: بر اساس برآورد انجام شده از این میزان هشت هزار و ۱۸۵ تن مختص به تولید ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و ۱۴ هزار و ۶۰۲ تن نیز مختص به تولید ماهیان سردابی شامل تولید در مزارع منفرد، مجتمع، دومنظوره و قفس خواهد بود.
وی بیان کرد: همچنین در سال جاری پنج میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی و یک تن میگوی آب شیرین در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش سردبیرپرس، استان کرمانشاه هم اکنون با دارا بودن ۵۲۹ واحد شیلاتی در قالب ۴۲۰ مزرعه سردابی و دو منظوره، ۸۰ واحد مزرعه گرمابی، ۲ مزرعه تولید ماهیان خاویاری، ۱۵ واحد مزرعه پرورش ماهیان زینتی و ۱۲ واحد مزرعه تولید بچه ماهی یکی از قطب های مهم تولید ماهی در بین استان های غیرساحلی کشور محسوب می شود.
استان کرمانشاه هم اینک رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی در بین استان های غیر ساحلی کشور و رتبه ششم تولید ماهیان سردابی کشور را داراست.