تبعات اعتماد به آمریکا
سردبیر پرس گزارش میدهد؛ تبعات اعتماد به آمریکا با مطالعهای در تاریخ میتوان فهمید که تمامی بزرگان و تاریخنگاران آمریکار را دولتی غیرقابل اعتماد میدانند. به گزارش خبرنگار «سردبیر پرس»؛ چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد ولی یک احمق را نمیشود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد. تمامی بزرگان […]
سردبیر پرس گزارش میدهد؛ تبعات اعتماد به آمریکا با مطالعهای در تاریخ میتوان فهمید که تمامی بزرگان و تاریخنگاران آمریکار را دولتی غیرقابل اعتماد میدانند. به گزارش خبرنگار «سردبیر پرس»؛ چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد ولی یک احمق را نمیشود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد.
تمامی بزرگان از اعتماد خود به آمریکا گفتهاند؛
حسنی مبارک گفت: نباید به آمریکا اعتماد میکردم.معمر قذافی گفت: بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود.محمد مرسی گفته است: اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود.بن علی گفت: دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود.منصور هادی در یمن گفت: اگر فریب آمریکا را نمیخوردم، در قدرت باقی میماندم.
تا جایی که تمام تاریخ نگاران معاصر در کشور معتقدند: دلیل سقوط دولت مردمی مصدق و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به دلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود همچنین صدام در لحظه اعدامش گفته بود: این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند.
در کتاب پاسخ به تاریخ ص ۲۷۸، محمدرضا شاه در آخرین روزهای عمرش میگوید: دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود.
یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا، فهمیده بود که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد.
شاه در جملهای معروف و ماندگار در کتاب پاسخ به تاریخ، نوشته محمدرضا پهلوی، صفحه ۲۷۸ درباره اعتماد خود به آمریکا میگوید: «… آن زمان که صاحب قدرت بودم، تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است، شاید این اطمینان و اعتماد #یک_اشتباه_بود … ».
امروزه برخی در کشور همچنان امیدوارند تا آمریکا این شیطان بزرگ و اروپاییها این شیاطین کوچک، برایشان آستین بالا بزنند و مشکلاتشان را حل کنند، این کمکها و حل مشکلات در کجای عبرتهای تاریخ قرار گرفتهاند؟
حتی در قرآن نیز در این باره آمده است: یهود و نصارا هیچگاه از شما راضی نخواهند شد الا اینکه به دین و آئین آنها درآیید.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰