تثبیت مشاغل اولویت است / ضرورت شناسایی ظرفیتهای مغفول مانده
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمد صادق معتمدیان عصر یکشنبه در نشست صمیمی با جمعی از مدیران شرکتهای دانش بنیان استان با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان جهش تولید اظهار داشت: ریل گذاری جهش تولید در خراسان جنوبی از سال گذشته آغاز شد و هدف گذاریهای لازم متناسب با مزیتهای نسبی استان انجام […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمد صادق معتمدیان عصر یکشنبه در نشست صمیمی با جمعی از مدیران شرکتهای دانش بنیان استان با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان جهش تولید اظهار داشت: ریل گذاری جهش تولید در خراسان جنوبی از سال گذشته آغاز شد و هدف گذاریهای لازم متناسب با مزیتهای نسبی استان انجام گرفت.
وی افزود: احداث هزار هکتار گلخانه در سطح استان از جمله برنامههایی بود که با توجه به اقلیم منطقه و ضرورت مدیریت منابع آبی، هدف گذاری شده است.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: با اجرای این طرح ۲۸۰ هزار تن محصولات گلخانهای در استان تولید میشود.
وی میزان اشتغال ایجاد شده در راستای اجرای پروژههای گلخانهای را ۸ هزار شغل عنوان کرد و افزود: محصولات گلخانهای ۵۰۰ میلیون دلار برای استان ارزآوری خواهد داشت.
به گفته وی همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته، خراسان جنوبی ظرفیت ایجاد بیش از ۸ هزار هکتار گلخانه را داراست که شاید بسیاری از مردم از این مزیت مطلع نباشند.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در حوزه تأمین انرژی، با توجه به اقلیم منطقه و ۳۱۰ روزِ آفتابی در سال، شرایط بسیار مناسبی برای تولید انرژی از طریق پنلهای خورشیدی وجود دارد که با اجرای این طرح علاوه بر تولید ۵۰ هزار مگاوات برق، حداقل یک میلیون تومان در ماه برای خانوارهای کم درآمد روستایی درآمدزایی ایجاد و مهاجرت معکوس به روستاها شتاب خواهد گرفت.
معتمدیان عنوان کرد: شرکتهای دانشبنیان باید ظرفیتهای استان را شناسایی کرده از این فرصت بهره ببرند.
وی گفت: در بخش احداث هزار هکتار گلخانه که اشاره شد، اقلیم شرق استان با شمال و غرب آن متفاوت است و شرکتهای دانش بنیان میتوانند در طراحی سازههای گلخانهای که برای هر منطقه متفاوت است، اقدام کنند.
استاندار خراسان جنوبی، محصولات استراتژیکی همچون زرشک و عناب را از دیگر مزیتهای منحصر به فرد منطقه برشمرد و افزود: محصول زرشک در برخی از نقاط دنیا ناشناخته است و علیرغم پتانسیل بالایی که خراسان جنوبی در تولید آن دارد، هنوز نتوانسته ایم این محصول را در سطح بینالمللی معرفی کنیم.
وی تاکید کرد: بنابراین شرکتهای دانش بنیان میتوانند در معرفی محصولات استراتژیک استان نقش بسزایی ایفا کنند.
وی با بیان اینکه احیای صنعت ابریشم و نوغانداری استان، تولید محصولات با کیفیت و متنوع صنایع دستی، طرح هاب منطقهای شتر که در پی آن بزرگترین آزمایشگاه دامپزشکی شرق کشور در استان احداث و همچنین بزرگترین مزرعه خارشتر افتتاح خواهد شد و سایر طرحهای توسعه محور، زمینههای بکری هستند که ضرورت دارد شرکتهای دانش بنیان بر روی این موارد مطالعه کرده ظرفیتهای شغلیِ مغفول و ناشناخته را شناسایی کنند.
استاندار تأکید کرد: در سال جاری، تثبیت مشاغل در استان از اولویتها است و در همین راستا از شرکتهای دانش بنیان حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: باید با تشکیل کمیتهای تخصصی در پارک علم و فناوری و با عضویت دستگاههای مرتبط اجرایی، مشکلات به صورت کارشناسی بررسی شود تا تصمیم گیری ها اجرایی و عملیاتی دنبال شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰