تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران

به گزارش سردبیر پرس، افراسیاب میرزایی صبح دوشنبه در نشست آب منطقه‌ای اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ برای طرح‌های مرتبط با سدهای هراز، گلورد، زارم‌رود، سجادرود و البرز در مجموع ۳ هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته بود که این رقم در سال مالی ۱۴۰۲ به ۵ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال اعتبار افزایش […]

به گزارش سردبیر پرس، افراسیاب میرزایی صبح دوشنبه در نشست آب منطقه‌ای اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ برای طرح‌های مرتبط با سدهای هراز، گلورد، زارم‌رود، سجادرود و البرز در مجموع ۳ هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته بود که این رقم در سال مالی ۱۴۰۲ به ۵ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال اعتبار افزایش یافت.
وی با اشاره به اجرای طرح‌های متعدد برای عبور از بحران خشکسالی در مازندران افزود: تا کنون در سال مالی ۱۴۰۲ نسبت به سال مالی ۱۴۰۱ اعتبار سد هراز از ۸۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ به یک‌هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال، سد گلورد از ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال به ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال و سد زارم‌رود از ۱۳۰ میلیارد ریال به ۱۷۰ میلیارد ریال افزایش یافته است. برای سد سجادرود نیز ۴۰۰ میلیارد ریال و برای طرح‌های مرتبط با سد البرز هم ۴۶۰ میلیارد ریال ابلاغ شده است.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم برای سد هراز با تعریف طرح بسته هراز که شامل سد و شبکه می‌شود در قالب فاینانس چین اعتبارات مورد نیاز را تأمین مالی کنیم.
میرزایی گفت: اقداماتی که پارسال همکاران ما در معاونت طرح و توسعه انجام داده بودند و منجر به کاهش خسارات ناشی از خشکسالی شد، حاصل ایجاد یک فضای همدلی و همراهانه بود.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: طرح‌های متعدد مرتبط با آب در استان مازندران با سرعت قابل ملاحظه‌ای در حال اجراست و تلاش می‌شود که از منابع اعتباری مختلف و همچنین تعامل با پیمانکاران روند اجرایی هیچ کدام از طرح‌ها متوقف نشود.
میرزایی با بیان این‌که مجموع اعتبارات مرتبط با معاونت طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مازندران در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال بود، خاطرنشان کرد: مجموع بدهی صنعت آب کشور حدود ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که یک‌هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان از این رقم یعنی نزدیک به ۱۰ درصد کل بدهی طرح‌های صنعت آب کشور مربوط به طرح‌های شرکت آب منطقه‌ای مازندران است. این رقم نشان می‌دهد که معاونت طرح و توسعه با وجود همه کاستی‌های اعتباری در حال اجرای طرح‌های عمرانی مرتبط با آب است.
وی افزود: خوشبختانه پارسال توانستیم حدود ۸۰ درصد مواردی که مقام عالی وزارت در زمینه مقابله با خشکسالی بر آن تاکید داشتند را اجرا کنیم و بخش انجام نشده نیز ناشی از برخی چالش‌های اداری، بین دستگاهی و اعتباری بود که تلاش‌ها برای گره‌گشایی از آن‌ها ادامه دارد.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای مازندران اظهار کرد: در برنامه‌هایی که برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفتیم یکی از اولویت‌های ما اطلاع‌رسانی و مستندسازی است تا خدمات گسترده شرکت به طور کامل به اطلاع مردم و دستگاه‌های اجرایی برسد.

منبع : مهر نیوز