تشکیلات خودگردان فلسطین توافق دریافت واکسن از تل آویو را لغو کرد

به گزارش سردبیر پرس به نقل از فلسطین الآن، تشکیلات خودگردان فلسطین از تصمیم خود برای عدم دریافت واکسن کرونا از رژیم صهیونیستی خبر داد. پیش‌تر در گزارش‌هایی مشخص شده بود که تاریخ مصرف واکسن‌هایی که رژیم اشغالگر صهیونیستی قصد دارد به فلسطینیان کرانه باختری تحویل دهد، منقضی شده است. این در حالی است که […]

به گزارش سردبیر پرس به نقل از فلسطین الآن، تشکیلات خودگردان فلسطین از تصمیم خود برای عدم دریافت واکسن کرونا از رژیم صهیونیستی خبر داد.
پیش‌تر در گزارش‌هایی مشخص شده بود که تاریخ مصرف واکسن‌هایی که رژیم اشغالگر صهیونیستی قصد دارد به فلسطینیان کرانه باختری تحویل دهد، منقضی شده است.
این در حالی است که دقایقی پیش خبرنگار پایگاه خبری صهیونیستی والا مدعی شد که اکنون میان رام الله و تل آویو برای اطمینان بخشی به طرف فلسطینی نسبت به سلامت واکسن‌ها مذاکراتی در حال انجام است.
این ادعا در حالی مطرح شده است که فضای رسانه‌های جمعی در فلسطین اشغالی به دلیل سیاست‌های خصمانه صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان، به شدت نسبت به تحویل واکسن‌ها منفی و بدبینانه است.
ابراهیم ملحم سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطینی در یک کنفرانس مشترک با می الکیله وزیر بهداشت خودگردان گفت: در بررسی کارکنان فنی وزارت بهداشت از اولین محموله واکسن‌های فایزر که عصر روز جمعه به میزان ۹۰ هزار دوز از اسرائیل دریافت شد، مشخص شد که این محموله با استانداردهای قید شده در قرارداد دو طرف مطابقت ندارد. وی افزود که بعد از این موضوع درباره قرارداد با طرف اسرائیلی بازنگری شد و تصمیم بر آن شد تا واکسن‌ها عودت داده شود.
ملحم ادامه داد: محمد اشتیه نخست وزیر تشکیلات هم موافقت خود را با بازگشت واکسن‌هایی که تاریخ مصرف آن گذشته است، اعلام کرد.
وزیر بهداشت فلسطین هم گفت که دولت فلسطین ارزش مالی واکسن‌ها را پیش پرداخت کرده است و تیم‌های فنی مربوط به پرونده واکسن در وزارتخانه، در ارتباط تنگاتنگ با تولید کننده، برای تعیین “روشن و بسته جدول زمانی “به منظور دریافت مقادیری است که برسر خرید آن با آن شرکت توافق شده است. می الکلیه گفت که وزارت بهداشت از قبل مطلع نبوده است که تاریخ مصرف واکسن‌ها در حال اتمام است. وی تاکید کرد که هدف از انعقاد چنین قراردادی، دستیابی به مصونیت ۷۰ درصدی جامعه از طریق واکسیناسیون قبل از بازگشایی مدارس ودانشگاهها در ماه آگوست بود.
گفتنی است که پیش‌تر و در ماه‌های نخست همه‌گیری ویروس کرونا در اراضی اشغالی، اسرای فلسطینی در گزارش‌هایی به خانواده‌های خود فاش کرده بودند که پزشکان اسرائیلی به بهانه کمک به اسرا به آنان داروهای ناشناخته و مشکوک تزریق می‌کنند تا از این طریق آنان را از بین ببرند.
این در حالی است که طی ۲۴ ساعت گذشته رسانه‌های اراضی اشغالی گزارش داده بودند که کابینه جدید صهیونیست‌ها قصد دارد واکسن‌های کرونایی را که در حال فاسد شدن هستند، به رام الله تحویل دهند.