تلاش آمریکا برای فعال سازی مکانیسم ماشه باطل و بلااثر است

به گزارش سردبیر پرس، نشست کمیسیون مشترک برجام ظهر روز سه‌شنبه (یکم سپتامبر ۲۰۲۰/ یازدهم شهریور ۱۳۹۹) به وقت تهران با حضور هیأت‌های ایران و نمایندگان گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا در هتل پله کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد. «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران و «هلگا اشمید» معاون […]

به گزارش سردبیر پرس، نشست کمیسیون مشترک برجام ظهر روز سه‌شنبه (یکم سپتامبر ۲۰۲۰/ یازدهم شهریور ۱۳۹۹) به وقت تهران با حضور هیأت‌های ایران و نمایندگان گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا در هتل پله کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.
«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران و «هلگا اشمید» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ریاست این نشست را برعهده داشتند.
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در پیامی در توئیتر با اشاره به نشست روز سه شنبه کمیسیون برجام در وین اتریش نوشت: «کمیسیون مشترک برنامه جامع اقدام مشترک امروز بار دیگر بر این اعتقاد مشترک شرکت کنندگان خود تأکید کرد که آمریکا که از این توافق در ۸ مه ۲۰۱۸ (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷) خارج شده، نمی‌تواند به عنوان مشارکت کننده در توافق هسته‌ای در نظر گرفته شود. تلاش (آمریکا) برای اسنپ بک باطل و بلااثر است».

وی ساعاتی پیش نیز در یک پیام توئیتری دیگر نوشت: «کمیسیون مشترک برجام در نشست امروز خود در وین تأیید کرد که این توافق هسته ای عنصری مهم و کلیدی در ساختار منع اشاعه هسته ای است».
«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز روز سه‌شنبه در سخنانی اعلام کرد: «مسکو تلاش آمریکا برای اِعمال تحریم‌ها علیه ایران در ۲۰ سپتامبر را به لحاظ قانونی و حقوقی فاقد اعتبار و باطل می‌داند». و اینکه «مشارکت‌کنندگان در برجام یکصدا تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت علیه ایران را رد کرده‌اند. ما باید با دولتی در آمریکا مقابله کنیم که عقل سلیم را انکار کند».
وی در ادامه افزود: «ما این درخواست آمریکایی‌ها را از نظر قانونی بی‌اعتبار می‌دانیم، این موضوع (درخواست آمریکا برای بازگرداندن خودکار تحریم‌های ضدایرانی) بدون در نظر گرفتن یا بهتر بگوییم حتی با انکار کاملِ این واقعیت است که برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ از نظر ما یک کلّ واحد هستند؛ لذا آمریکا که خود را از شرکت کنندگان در توافق هسته‌ای خارج کرده است، خود را از فرصت استفاده از حقوق پیش بینی شده در قطعنامه ۲۲۳۱ نیز محروم کرده است».