توانمندسازی یکی از سیاست های اصلی سازمان بهزیستی است + فیلم

به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، بهزاد شهبازی روز شنبه در آیین گرامیداشت روز ملی مددکار اجتماعی با عنوان مددکار اجتماعی و سیاستگذاری توانمندسازانه که در مجتمع فرهنگی بعثت کرمانشاه برگزار شد اظهار کرد: مددکاران اجتماعی نقش اساسی در حوزه حمایت های اجتماعی و به خصوص نظام رفاهی دارند و به نوعی نقش آنها چند وجهی محسوب […]

به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، بهزاد شهبازی روز شنبه در آیین گرامیداشت روز ملی مددکار اجتماعی با عنوان مددکار اجتماعی و سیاستگذاری توانمندسازانه که در مجتمع فرهنگی بعثت کرمانشاه برگزار شد اظهار کرد: مددکاران اجتماعی نقش اساسی در حوزه حمایت های اجتماعی و به خصوص نظام رفاهی دارند و به نوعی نقش آنها چند وجهی محسوب می شود که یکی از مهمترین آنها ارتقا و احیای توانمندسازی مددجویان است.
وی نگاه مددکاران را به جامعه یکنوع نگاه خورشیدوار عنوان کرد و یادآور شد: مددکاری، توانمندی‌های روحی خاص و توانایی در برقراری ارتباط با دیگران، توأم با دانش و تجربه است که در سازمان بهزیستی یکایک این توانایی ها مد نظر قرار می گیرد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه اگر به مددکاری اجتماعی در منظر عام نگریسته شود می توان مددکاری را در خصلت همه انسان ها دانست تاکید کرد: مددکاران اجتماعی باید مسوولیت پذیر، پرسشگر و مطالبه گر باشند و بدانند نقد بر مددکاران اجتماعی برای تخریب نیست بلکه برای سازندگی است.
شهبازی، ریشه خدمت به دیگران را در فطرت همه انسان ها دانست و یادآور شد: انسان هایی که فطرت سالم تری دارند در حوزه مددکاری اجتماعی تمایل بیشتری دارند، مددکار ظاهرا از یک نیازمند رفع نیاز می کند ولی در حقیقت به یکی از نیازهای فطری خود پاسخ می دهد چرا که در سایه پاسخ به نیاز است که احساس خوشحالی می کند.

شهبازی، با بیان آنکه مددکاری اجتماعی یکی از طرح های مهم سازمان بهزیستی برای کاهش مشکلات اجتماعی است که در بخش ها و جامعه هدف مختلف صورت می گیرد اضافه کرد: مددکاری اجتماعی و مشاوره مددکاری یکی از مهم ترین اقداماتی است که سازمان بهزیستی در رده های های سنی متفاوت برای جامعه هدف های مختلف زیرپوشش انجام می دهد و آثار و برکات بسیار خوبی را نیز داشته است.
به گزارش سردبیرپرس، در ادامه این مراسم چند برنامه فرهنگی و هنری نیز برگزار و از مددکاران نمونه و پیشکسوت استان نیز با اهدای هدایایی قدردانی شد.
مددکاری اجتماعی به معنی حمایت و کمک به افراد، خانواده‌ها و جوامع برای بهبود وضعیت اجتماعی، اقتصادی و روانی آنهاست، این حرفه شامل ارزیابی نیازها، ایجاد روابط حمایتی و ارجاع به منابع مختلف است. مددکاران اجتماعی با هدف ارتقاء سلامت اجتماعی و کاهش مشکلات اجتماعی در خدمت افراد و گروه‌ها قرار دارند.
مددکاری اجتماعی به عنوان یک حرفه و علم، نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی افراد و جامعه ایفا می‌کند، در ایران، ۱۳ رجب، به‌ عنوان روز ملی مددکاری اجتماعی شناخته می‌شود که همزمان با ولادت حضرت علی (ع)، است، این تقارن زمانی، نمادی از اهمیت و ارزش مددکاری اجتماعی در فرهنگ اسلامی و ایرانی است.