تورم در کرمانشاه از بالاترین وضعیت به میانه برگشت

به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، نادر نورایی روز یکشنبه در کارگروه تنظیم بازار کرمانشاه با حضور استاندار بیان کرد: در اردیبهشت ماه امسال رتبه تورمی کرمانشاه چهارم کشور بود که با تمهیدات نظارتی به میانه کشور برگشت. وی بیشترین سهم تورمی در استان کرمانشاه را شامل حوزه های مسکن، آب، برق، گاز، سایر سوخت ها و […]

به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، نادر نورایی روز یکشنبه در کارگروه تنظیم بازار کرمانشاه با حضور استاندار بیان کرد: در اردیبهشت ماه امسال رتبه تورمی کرمانشاه چهارم کشور بود که با تمهیدات نظارتی به میانه کشور برگشت.
وی بیشترین سهم تورمی در استان کرمانشاه را شامل حوزه های مسکن، آب، برق، گاز، سایر سوخت ها و آموزش دانست و گفت: ارتباطات نیز کمترین نرخ تورم را در استان کرمانشاه دارد.
در ادامه جلسه عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز گفت: ۱۲ گروه کالایی برای تعیین نرخ تورم در کشور داریم که در ۳ گروه آن بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفته ایم.
وی این گروه ها را شامل بهداشت و درمان، مسکن (آب، برق، گاز) و خوراکی و آشامیدنی اعلام کرد و افزود: البته در قیمت گوشت قرمز و سفید، میوه و خشکبار تورم کرمانشاه پایین تر است اما مثلا در موضوع تخم مرغ به دلیل اینکه استان ما تولید کننده نیست؛ تورم کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری است.
در ادامه جلسه گزارشهایی از وضعیت بازرسی‌های صورت گرفته در ۲ حوزه سازمان صنعت، معدن و تجارت و نیز جهاد کشاورزی استان کرمانشاه قرائت شد.
طبق این گزارشها، در حوزه سازمان صنعت، معدن و تجارت از ابتدای امسال تاکنون ۳۵ هزار و ۶۷۵ بازرسی در استان کرمانشاه انجام شده که نتیجه آن کشف چهار هزار و ۳۶۷ تخلف و نیز ۱۲۵ پرونده قاچاق بوده است.
ارزش پرونده های کشف شده نیز ۲۸۰ میلیارد تومان اعلام شد.
همچنین گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه حاکی از ایجاد هزار و ۶۵۶ پرونده تخلفات نانوایی ها به ارزش پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.
سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز تعداد بازرسی‌های انجام شده از ابتدای امسال را هزار و ۱۲ مورد اعلام کرد و اضافه کرده است که نتیجه آن تشکیل ۸۱ پرونده تخلف صنفی و ۲۵ پرونده قاچاق بوده است.
این گزارش ارزش پرونده تخلفات صنفی و قاچاق کشف شده در استان را ۸۸۱ میلیارد تومان اعلام کرد.
در این جلسه محسن دارابی نماینده شهرداری کرمانشاه نیز علت ایجاد نشدن هشت بازارچه منطقه ای در شهر کرمانشاه را همکاری نکردن شورای شهر در تصویب لوایج ایجاد این بازارچه ها اعلام کرد و گفت: در صورت تصویب این لوایج از آنجایی که سرمایه گذار پای کار است؛ سه ماهه می توانیم آنها را ایجاد و راه اندازی کنیم.
باوجود گزارش‌های ارائه شده در این جلسه منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه این آمارها را ناکافی دانست و تصریح کرد: مردم کرمانشاه شایستگی بالاتری دارند و می‌بایست بهترین خدمت را به آنها ارائه دهیم ضمن اینکه ملاک ارزیابی عملکرد مسوولان از نگاه ملت شرایط قیمت و تورم در کف بازار است.