توسعه اقتصادی روستاها نتیجه اقدامات زیربنایی جهاد سازندگی است

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، اکبر فتحی عصر چهارشنبه در یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر تیپ مهندسی رزمی جنگ ۵۷ فجر جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی که با حضور مسئولین استانی، خانواده شهدا و مردم شهید پرور استان و با سخنرانی آیت الله آل هاشم، امام جمعه محبوب تبریز و نماینده ولی فقیه […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، اکبر فتحی عصر چهارشنبه در یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر تیپ مهندسی رزمی جنگ ۵۷ فجر جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی که با حضور مسئولین استانی، خانواده شهدا و مردم شهید پرور استان و با سخنرانی آیت الله آل هاشم، امام جمعه محبوب تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در محل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: یادواره سرداران و شهدای جهاد سنگرسازان بی سنگر به شهدایی اختصاص دارد که کمترین نام و نشان را در جامعه دارند شهدایی که هر کجا احساس کردند به حضور آنها نیاز است، مشتاقانه لبیک گفتند. شهدایی که در پیروزی انقلاب اسلامی نیز نقشی پر رنگ داشتند اما هنوز ۶ ماه از پیروزی انقلاب نگذشته بود که به فرمان تاریخی امام خمینی (ره) لبیک گفتند و جهاد سازندگی را تشکیل دادند.
وی ادامه داد: جهاد سازندگی نهادی بود که از همه اقشار مردم تشکیل شد تا فرمان امام راحل (ره) را در راستای محرومیت زدایی از روستاها تحقق بخشد. جهادگران در فاصله ۱۵ ماه تا آغاز جنگ تحمیلی با فعالیت جهادی که داشتند توانستند به خوبی چهره کریه فقر را که ثمره رژیم ستم شاهی بود از بین ببرند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جهادگران با عشق و ارادت و آنچه امروز با عنوان مدیریت جهادی می‌شناسیم در همه عرصه‌های سازندگی از قبیل ساخت مدرسه، مراکز درمانی، جاده کشی، تأمین آب آشامیدنی و… ورود کردند و توانستند عملکرد بسیار خوبی را رقم بزنند. عملکردی که هم توسعه کالبدی روستاها را محقق کرد و هم توانست در توسعه اقتصادی روستاها تأثیرگذار باشد.
فتحی منشأ رشد اقتصادی روستاها در حال حاضر را اقدامات زیربنایی جهاد سازندگی در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی و پس از جنگ تحمیلی دانست و اضافه کرد: تشکل‌های دامپروری که در حال حاضر وجود دارند با اقدامات جهاد سازندگی پایه ریزی شد و آنچه امروز تحت عنوان شورای روستا می‌شناسیم نیز ثمره همین اقدامات بود کما اینکه در ابتدا این شوراها را شورای جهاد سازندگی می‌خواندند.
وی بر نقش پررنگ جهاد سازندگی در سالهای دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: با شروع جنگ، جهادگران جهاد سازندگی به فرمان امام خمینی (ره) لبیک گفتند و حضور آنها در جبهه‌های حق علیه باطل آن چنان مؤثر بود که از بنیان‌گذار انقلاب اسلامی (ره) عنوان با افتخار سنگرسازان بی سنگر را دریافت کردند. پل‌های خیبر و بعثت تنها نمونه‌ای از اقدامات تحسین برانگیز جهادگران استان آذربایجان شرقی در سال‌های دفاع مقدس است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به جنگ اقتصادی که استکبار جهانی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و کشور آغاز کرده است، گفت: امیدواریم امروز که در این جنگ اقتصادی قرار داریم بتوانیم به برکت خون شهدا و با تأسی از آنها موفق عمل کنیم.
فتحی با اشاره به خدمات شهید والامقام تهرانی مقدم، گفت: شهید تهرانی مقدم آنچنان خدمات با برکت و مؤثری انجام دادند که برکت این خدمات بود که سپاه قهرمان امروز به راحتی می‌تواند پاسخ یاوه گویان و دشمنان را بدهد.
وی با اشاره به انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی برای سال ۱۴۰۳ گفت: جهاد سازندگی ارگانی بود که هیچ کاری را بدون مشارکت مردم انجام نمی‌داد. اعتمادی که مردم به جهادسازندگی داشتند مثال زدنی بود و ما باید بتوانیم از این الگو برای انجام فعالیت‌های خود استفاده کنیم تا رونق و جهش در تولید ایجاد کرده و امنیت غذایی کشور را تضمین کنیم.
گفتنی است تجلیل از خانواده سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر، مداحی حاج مهدی خادم آذریان و اجرای گروه رزم نوازان سپاه عاشورا از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

منبع : مهر نیوز