تولید نان کامل در زنجان آغاز شد

به گزارش سردبیر پرس، ولی الله زمانی گفت: از آغاز تولید نان کامل در ۳ واحد نانوایی سطح شهر خبر داد و گفت: به زودی در ۳ واحد سنگک‌پزی و نانوایی نیز تولید نان کامل انجام خواهد شد.وی افزود: قیمت نان کامل فعلاً همان قیمت اولیه نان است و تغییری نیافته است. مدیرکل غله و […]

به گزارش سردبیر پرس، ولی الله زمانی گفت: از آغاز تولید نان کامل در ۳ واحد نانوایی سطح شهر خبر داد و گفت: به زودی در ۳ واحد سنگک‌پزی و نانوایی نیز تولید نان کامل انجام خواهد شد.وی افزود: قیمت نان کامل فعلاً همان قیمت اولیه نان است و تغییری نیافته است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: پخت نان کامل در لواش‌پزی میدان ولیعصر جنب بیمارستان ولیعصر، لواش‌پزی اسلام‌آباد ۱۶ متری سلیمان سلیمانی، لواش‌پزی گلشهر، فاز ۳ خیابان طلوع شرقی خیابان پیوند انجام می‌شود.
وی در ارتباط با خصوصیات نان کامل نیز بیان کرد: نان کامل از آرد کامل یا از آرد تمام دانه با تمام اجزای تشکیل دهنده گندم تهیه می‌شود.
زمانی یادآور شد: آردی که هم‌اکنون در نانوایی‌ها در حال استفاده بوده، بخشی از دانه گندم همانند جوانه و پوست در فرایند تولید آرد حذف شده است. در صورتی که جوانه گندم دارای ارزش غذایی بسیاری است.
وی با اشاره به اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامین‌ها از جمله B و E است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه می‌شود.