تولید ۲۵۰ تن مرغ مازاد در گیلان/ برنامه ریزی برای ذخیره ۵۰ تن
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، آرش فرزام صفت در جلسه تنظیم بازار مرغ استان با بیان اینکه روزانه ۵۳۰ تن مرغ در گیلان کشتار میشود که بیش از ۲۵۰ تن آن مازاد بر نیاز استان است، افزود: به صورت سنتی بخشی از نیاز بازار مرکز کشور به مرغ، توسط مرغداران استان تولید میشود. وی بروز […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، آرش فرزام صفت در جلسه تنظیم بازار مرغ استان با بیان اینکه روزانه ۵۳۰ تن مرغ در گیلان کشتار میشود که بیش از ۲۵۰ تن آن مازاد بر نیاز استان است، افزود: به صورت سنتی بخشی از نیاز بازار مرکز کشور به مرغ، توسط مرغداران استان تولید میشود.
وی بروز بیماری کرونا و تعطیلی رستورانها و تالارها را علت اصلی وجود مازاد تولید در استان دانست و تاکید کرد: زنجیرههای تولید مرغ و اتحادیه مرغداران استان گیلان باید در این ایام، همکاری لازم را برای ذخیره سازی مرغ استان به عمل آورند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام استان آمادگی خرید و ذخیره سازی مرغ به اندازه کمتر از یک و هشت دهم کیلوگرم همه مرغداران را دارد.
وی ادامه داد: برای سایر مرغهای خارج از اندازه نیز مقرر شده توسط زنجیرههای تولید، خرید و ذخیره سازی انجام گیرد.
فرزام صفت کاهش قیمت مرغ در روزهای اخیر را به نفع مصرف کننده ها دانست و گفت: با توجه به اینکه همزمان باید به تولیدکنندگان نیز توجه شود، برای این موضوع باید تدابیری اتخاذ گردد.
گفتنی است در این جلسه رئیس اتحادیه مرغداران کشور نیز با بیان برخی مشکلات مرغداران استان، از تصمیمات و تلاشهای کارگزاران گیلان در تنظیم بازار تولید مرغ قدردانی کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰