تکمیل ظرفیت بخشهای ویژه بیمارستان اهر با بستری بیماران کرونایی
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمد میرزاپور عصر امروز در جمع خبرنگاران در توضیح آخرین مراحل تجهیز بیمارستان باقرالعلوم اهر به دستگاه امآرآی در این شهرستان اظهار داشت: تنها یکی از قطعات و ملزومات مورد نیاز جهت راهاندازی دستگاه MRI که به منظور تأمین آن با شرکت سوئیسی قرارداد منعقد شده است. مدیر شبکه بهداشت […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمد میرزاپور عصر امروز در جمع خبرنگاران در توضیح آخرین مراحل تجهیز بیمارستان باقرالعلوم اهر به دستگاه امآرآی در این شهرستان اظهار داشت: تنها یکی از قطعات و ملزومات مورد نیاز جهت راهاندازی دستگاه MRI که به منظور تأمین آن با شرکت سوئیسی قرارداد منعقد شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر افزود: با توجه به وارداتی بودن این قطعه و با توجه به شرایط تحریمی کشور؛ باعث شده تا تأخیر در راهاندازی دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه هر آنچه که لازم بوده را از قبیل احداث مکان استقرار دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر انجام دادهایم، ادامه داد: تمامی اقدامات لازم از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر و دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام یافته و طبق قول شرکت، تأمین قطعه مورد نیاز که بایستی از کشور سوئیس وارد شود مراحل نهایی خود را طی میکند.
میرزاپور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا با روندی که در مدارس پیش گرفته شده، جلوگیری احتمال آلودگی دانشآموزان با تعطیلی مدارس از حیطه اختیارات شبکه بهداشت اهر است؟ گفت: متأسفانه امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی دانشآموزان به سختی امکانپذیر است و از نظر سیستم بهداشت و درمان اهر؛ حضور دانشآموزان در مدارس میتواند خطرآفرین باشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر بابیان اینکه تصمیمگیری در خصوص تعطیلی یا عدم تعطیلی مدارس، خارج از حیطه اختیارات شبکه بهداشت و درمان اهر است، ابراز داشت: ما پیش از بازگشایی مدارس، هشدارهای لازم و نظر کارشناسی را از ستاد مقابله با کرونا شهرستان به مراجع استانی اعلام کردهایم.
وی تأکید کرد: زمان و مدت حضور دانشآموزان در مدارس و عدم آشنایی دانشآموزان با پروتکلهای بهداشتی علیالخصوص در سنین پایین؛ این مهم میتواند خطرآفرین باشد و از طرفی وزیر آموزش و پرورش نیز حضور در مدارس را اجباری نکرده؛ از اینرو تقاضا داریم خانوادهها از حضور فرزندانشان در مدارس خودداری کنند.
میرزاپور تصریح کرد: بهترین راهکار بهرهمندی دانشآموزان در شرایط کرونایی این است تحصیل را از طریق فضای مجازی و شبکههای تلویزیونی دنبال کنند، چراکه بنده به لحاظ حفظ سلامتی خانواده به حضور فرزندم در مدرسه رضایت ندادهام و تحصیلش را از طریق برنامه شاد پیگیری میکنم، البته اگر شرایط عادی بود از حضور در مدرسه ممانعت نمیکردم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت بیمارستان باقرالعلوم اهر در خدماترسانی به بیماران کرونایی گفت: متأسفانه با اوجگیری دوباره ویروس کرونا؛ تختهای بستری بخشهای کرونایی بیمارستان باقرالعلوم اهر با افزایش بیسابقه مراجعات، در حال تکمیل است.
وی با تأکید بر اینکه ظرفیت پذیرش بخشهای ویژه بیمارستان باقرالعلوم اهر تکمیل شده است، خاطرنشان کرد: تمامی تختهای بستری بخشهای ویژه بیمارستان باقرالعلوم اهر با بیماران کرونایی بدحال و عمدتاً جوان؛ تکمیل شده است و از طرفی روند فعلی به گونهای است که کادر درمان خسته شدهاند و از این ترس داریم که تداوم روند فعلی، مانع از خدماترسانی به مراجعهکنندگان شود.
میرزاپور یادآور شد: در حال حاضر بخشهای داخلی ۱ و ۲ و جراحی بیمارستان اهر به بخش مراقبت از بیماران کرونایی اختصاص یافته؛ این در حالی است که ۲۰ نفر از بیماران کرونایی شهرهای همجوار و حتی تبریز در بخشهای کرونایی این بیمارستان بستری هستند.
مدیر شبکه و درمان شهرستان اهر با اظهار امیدواری از افزایش روند بهبودی بیماران کرونایی در بیمارستان باقرالعلوم اهر گفت: خوشبختانه هیچگونه خللی در خدماترسانی به بیماران کرونایی وجود ندارد و هر آنچه که در توان داریم برای درمان بیماران بستری در بیمارستان باقرالعلوم اهر گذاشتهایم و روند بهبودی نیز امیدوارکننده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰