ثبت بیش از ۲ میلیون تردد بین استانی در آذر ماه سال جاری
به گزارش سردبیر پرس از استان هرمزگان، عباس شرفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان با بیان اینکه تردد بین استانی در آذر ماه بیش از ۲ میلیون و ۸۲ هزار و ۹۸۴ بوده است، گفت: این آمار نسبت به آبان ماه ۵ درصد افزایش یافته و نسبت به آذر […]
به گزارش سردبیر پرس از استان هرمزگان، عباس شرفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان با بیان اینکه تردد بین استانی در آذر ماه بیش از ۲ میلیون و ۸۲ هزار و ۹۸۴ بوده است، گفت: این آمار نسبت به آبان ماه ۵ درصد افزایش یافته و نسبت به آذر ماه سال گذشته، ۴ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز چهارشنبه ۱۴ آذر ماه بوده است، ادامه داد: متوسط تردد بین استانی روزانه از ابتدای آذر ماه، ۶۹هزار و ۴۴۳ وسیله نقلیه ثبت شده است و تغییرات تردد بین استانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴ درصد کاهش داشته است.
شرفی اضافه کرد: بیشینه انباشت و تخلیه وسایل نقلیه در استان در روز ۲۱ آذر ماه، به میزان ۱۵ هزار و ۵۶۹ وسیله نقلیه بوده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هرمزگان افزود: محورهای بندر شهیدرجایی_بندرعباس (تقاطع غیر همسطح)، بندرعباس_بندر شهیدرجایی (تقاطع غیر همسطح)، آزادراه عوارضی بندر شهیدرجایی_بندرعباس، آزادراه عوارضی بندرعباس_ بندر شهیدرجایی و میناب_بندرعباس(پل شور) دارای بیشترین تردد در آذر ماه بوده است.
وی محورهای دارای بدترین سطح سرویس را زیارت پیرچوگان_ رهدار، رهدار_ زیارت پیرچوگان، قلع گنج_بشاگرد، بشاگرد_قلعه گنج و زیارتعلی_فاریاب اعلام کرد.
شرفی بیان کرد: سهم مبدأ تردد پلاکهای مشاهده شده در استان هرمزگان بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده در دوربینهای پلاک خوان از ابتدای ماه ۴۱۷ هزار و ۳۴۱ پلاک خودرو یکتا می باشد که استان فارس با ۲۷ درصد، استان کرمان ۲۰ درصد، استان تهران ۹ درصد و استان اصفهان با ۸ درصد بیشترین سهم را داشته اند.
وی افزود: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشاندهنده آن است که در آذر ماه، تقریباً ۱۰۳هزار و ۹۴۵ وسیله نقلیه معادل ۴۵ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهدهشده در استان کمتر از یک روز در استان اقامت داشتند.
شرفی بیان کرد: بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبتشده در دوربینهای پلاک خوان در آذر ماه، از ۷۰ هزار و ۸۳۱ وسیله نقلیه از استان هرمزگان در استان های فارس ۱۶درصد، مازندران ۶ درصد، کرمان ۵ درصد، همدان ۵ درصد، اصفهان ۳ درصد، سه استان تهران، یزد و بوشهر هریک ۲ درصد و سایر استانها ۱۲درصد بوده است که استانهای فارس، مازندران و کرمان نیز بیشترین سهم مقاصد سفر بوده اند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰